Babykamer Stokke® Home

Stel jouw droomkamertje samen met de Babykamer Stokke® Home. Stokke ontwerpt meubels met het belang van het kind voor ogen. Alle meubels bevorderen de band tussen jou en je kindje én stimuleren de ontwikkeling van je kindje.

Lees meer...

Stokke® Home™

Met Stokke Stokke® Home™ kun je eindeloos variëren. Het Stokke® Home™ Bed is een bed, bankje en speelhuisje inéén. Als je kindje uit het bedje is gegroeid, verander je het in een bank of speelhuisje. Stokke meubels groeien als het ware mee met elke nieuwe situatie. Andere Stokke meubels uit de Home™ serie zijn een wieg, een commode en een ladekast. De commode is op verschillende manieren aan de ladekast te bevestigen. Het is maar net hoe jij de kamer wilt hebben!

Bijpassende accessoires

Vul de Stokke meubels aan met bijpassende accessoires, zoals een matrasje of een sluier voor over het Stokke® Home™ Bed. Kijk op deze pagina welke accessoires jouw Stokke meubels nog sfeervoller en handiger maken!

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Home™ Bed 60 x 120 cm

  Van het multifunctionele Stokke® Home™ heb je jarenlang plezier. Je kindje kan er vanaf de geboorte tot circa 5 jaar in slapen en daarna gebruik je het bed als bankje of speelhuisje voor extra lang gebruiksplezier.
  509,15
 • Quick view

  Stokke® Home™ Wieg

  De Stokke® Home™ Wieg kan worden gebruikt met de meegeleverde wiegstandaard, maar je kunt hem ook gebruiken op het Stokke® Home™ Bed. De Stokke® Home™ Wieg is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 9 kg.
  254,15
 • Quick view

  Stokke® Home™ Ladekast

  De Stokke® Home™ Ladekast maakt deel uit van de Stokke® Home™ serie. De Stokke® Home™ Commode kan gemakkelijk op deze ladekast bevestigd worden. De drie ruime, zacht sluitende lades bieden veel opbergruimte.
  339,15
 • Quick view

  Stokke® Home™ Commode White

  De Stokke® Home™ Commode kan gemakkelijk met één klik worden bevestigd op de Stokke® Home™ ladekast, het bed of de wiegstandaard. Het bijpassende verschoonkussen en de afneembare opbergbak worden meegeleverd.
  199,-
 • Quick view

  Stokke® Home™ Matras White

  Het Stokke® Home™ Matras zorgt ervoor dat je kindje veilig kan slapen in het Stokke® Home™ Bed. De hoes van het matras is afneembaar en wasbaar. Het matras is ventilerend en heeft een ademende structuur.
  99,-
 • Quick view

  Stokke® Home™ Bed Zijsteun

  De Stokke® Home™ Bed Zijsteun kan op drie verschillende posities worden bevestigd aan het Stokke® Home™ Bed. De zijsteun wordt geleverd inclusief de bijpassende schroeven zodat je hem direct kunt monteren.
  69,-
 • Quick view

  Stokke® Home™ Bed Dak

  Het Stokke® Home™ Bed Dak maakt het Stokke® Home™ Bed gezellig en knus en biedt je kindje een geborgen gevoel. Het dak is gemakkelijk te bevestigen aan het bedje en wordt geleverd inclusief ventilerende gordijntjes.
  84,15
 • Quick view

  Stokke® Home™ Bed Beschermend Hoeslaken White

  Met het handige Stokke® Home™ Bed Beschermend Hoeslaken bescherm je het Stokke® Home™ Matras tijdens ongelukjes. Bovendien verlengt dit beschermend hoeslaken de levensduur van het comfortabele matras.
  45,-
 • Quick view

  Stokke® Home™ Waskussenhoes White 2 st

  De Stokke® Home™ Waskussenhoezen worden geleverd in een set van 2 stuks en zijn gemaakt van zachte katoenen badstof. De hoezen zijn perfect te combineren met het waskussen van de Stokke® Home™ Commode.

  59,-

  49,-

 • Quick view

  Stokke® Home™ Hoeslaken 2 Stuks

  Het Stokke® Home™ Hoeslaken is een passend hoeslaken voor het Stokke® Home™ bed. Het hoeslaken heeft een vrolijke print en is gemaakt van zacht, hoogwaardig materiaal. Wasbaar in de wasmachine op 40 graden.
  49,-
10 Resultaten