Babypark, Commode

1 Resultaten
1 Resultaten

Bloom commodes

 

Een commode is een belangrijk onderdeel van de kinderkamer. Je gebruikt het meerdere malen per dag om je kindje op te verschonen. Daarom heb je een commode nodig waar je zelf goed aan kunt staan en makkelijk bij de spulletjes kunt die je nodig hebt om je baby te verschonen en aan te kleden. De commodes van Bloom zijn hier heel geschikt voor. Bloom commodes zijn meestal redelijk compact en bevatten over het algemeen veel opbergruimte. Meestal heeft een Bloom commode meerdere laden waarin je heel wat spulletjes voor je kindje kwijt kunt. Dat is ideaal, want zo liggen luiers, billendoekjes, rompertjes en andere spulletjes direct voor het grijpen als je je kindje op de commode omkleedt of verschoont. Bloom commodes zijn vaak gemaakt van massief hout en afgewerkt met baby-veilige lak. Alle modellen zijn goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormering.

 

Bloom commode met stijl

Een Bloom commode is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook heel stijlvol. Het design is zacht en vriendelijk en past daardoor in iedere kinderkamer. Bloom gebruikt voor haar commodes het liefst neutrale of zachte kleuren, van gebroken wit tot chic grijs. Deze kleuren zijn vrijwel overal mee te combineren. Een Bloom commode past ook perfect bij andere meubels van Bloom.

 

Goedkope Bloom commodes op Babypark.nl

Op zoek naar een commode Bloom in de aanbieding? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Onze producten zijn regelmatig in de aanbiedingen. Verder willen wij je wijzen op onze laagste prijs garantie. Zie je dezelfde Bloom commode in een andere winkel, maar dan voor een lagere prijs? Laat het ons weten, dan krijg jij dezelfde commode bij ons voor dezelfde prijs. Een commode Bloom bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen de commode Bloom zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.