9 Resultaten
 • Quick view Stokke® Sleepi™ Mini

  Stokke® Sleepi™ Mini

  Uit voorraad leverbaar

  477,-

  399,-

 • Quick view Stokke® Home™ Bed

  Stokke® Home™ Bed

  Uit voorraad leverbaar
  599,-
9 Resultaten

Mooie Stokke ledikanten in speciale designs

 

Geheel eigen stijl
Met een Stokke ledikant heb je net wat anders in huis dan dat je bij vele andere ledikanten zou hebben. Deze ledikantjes onderscheiden zich van andere in hun soort door de ronde vormen. Niet alleen qua vorm verschilt een Stokke ledikantje van haar soortgenoten, maar ook voor wat betreft de rest van de uitvoering. Met afwisselend bredere en smallere spijlen ogen de ledikantjes erg modern en stijlvol.

 

Ontzettend functioneel en fijn in het gebruik
Doordat het bedonderstel van Stokke ledikantjes in hoogte verstelbaar is, zijn deze ledikantjes erg fijn in het gebruik. De hoogte kan aangepast worden naarmate je baby ouder wordt of naar gelang je eigen wensen. Door de goede kwaliteit van het materiaal waarmee iedere Stokke ledikant wordt gemaakt, ben je er zeker van dat je baby op een veilige manier in het ledikantje kan liggen. Ook dat is immers heel fijn om te weten als (nieuwe) mama of papa!

 

Stokke ledikantjes online
Door de mooie aanbiedingen van Stokke ledikanten op Babypark.nl heb je daarnaast ook nog eens een extra goedkoop ledikant. Een Stokke ledikantje kopen was nog nooit zo voordelig - en makkelijk!