32 Resultaten
  1. Go to start
  2. Vorige
  3. 1
  4. 2
  5. Go to end
32 Resultaten
  1. Go to start
  2. Vorige
  3. 1
  4. 2
  5. Go to end

Kidsmill wandrek

 

Handige plankjes voor aan de muur
In de kinderkamer is het altijd leuk om plankjes aan de muur te monteren, bijvoorbeeld boven de commode zodat je de spulletjes van je baby makkelijk bij de hand hebt of bij het bedje om knuffels op te plaatsen. Kidsmill heeft verschillende wandrekken in het assortiment die altijd passen bij de inrichting van de kamer.

 

Stevig en sierlijk
De Kidsmill wandrekken zijn gemaakt van stevig hout, zijn makkelijk te monteren en hebben sierlijke vormen. Houd je meer van strak en modern? Dan ben je bij Kidsmill ook aan het juiste adres. De sierwandjes aan de achterkant maken van ieder plankje een lust voor het oog. Leuk om te monteren op een gekleurde achtergrond: dan komen de wandrekken van Kidsmill nog beter uit.

 

Kidsmill & Babypark.nl
Je kunt een wandrek van Kidsmill online kopen in de webshop van Babypark.nl. Hier ben je ook aan het juiste adres voor een leuke (combinatie) aanbieding van een Kidsmill wandrek. Surf daarom regelmatig naar de website voor de beste deals van Kidsmill wandrekken en andere leuke meubeltjes van dit stijlvolle merk.