33 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end
 • Quick view Kidsmill Nikki Wandrek

  Kidsmill Nikki Wandrek

  Uit voorraad leverbaar

  70,-

  59,-

 • Quick view Kidsmill Brent Wit Wandrek

  Kidsmill Brent Wit Wandrek

  Uit voorraad leverbaar

  50,-

  45,-

33 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end

Kidsmill wandrekken

 

In de kinderkamer is het altijd leuk om plankjes aan de muur te monteren, bijvoorbeeld boven de commode zodat je de spulletjes van je baby makkelijk bij de hand hebt of bij het bedje om knuffels op te plaatsen. Kidsmill heeft verschillende wandrekken in het assortiment die altijd passen bij de inrichting van de kamer. De Kidsmill wandrekken zijn gemaakt van stevig hout, zijn makkelijk te monteren en hebben sierlijke vormen. Houd je meer van strak en modern? Dan ben je bij Kidsmill ook aan het juiste adres.

 

Kidsmill wandrekken in allerlei vormen

Meestal verkopen wij Kidsmill wandrekken in allerlei vormen. De meeste wandrekken zijn langwerpig, maar soms hebben wij ook kubussen in ons assortiment. Sommige Kidsmill wandrekken hebben maar één plank, andere hebben er twee. Andere Kidsmill wandrekken bestaan uit drie open vakjes. Het is maar net wat je het mooist vindt en hoeveel opbergruimte je nodig hebt. Vaak verkopen wij ook een wandrek van Kidsmill met haken waaraan je bijvoorbeeld kleertjes kunt hangen. Dat is niet alleen heel functioneel, maar staat ook heel leuk.

 

Combineer met meubels uit dezelfde serie

Veel Kidsmill wandrekken horen bij een complete meubelserie. Het is leuk om het wandrek van Kidsmill te kopen van dezelfde serie als de andere meubels van de babykamer. Heb je je babykamer al ingericht met meubels die niet van Kidsmill zijn, dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een Kidsmill wandrek die qua stijl het beste past bij de andere meubels. Ons assortiment is divers genoeg. Kidsmill wandrekken zijn online te bestellen via Babypark.nl. Hier ben je ook aan het juiste adres voor een leuke aanbieding van een Kidsmill wandrek. Surf daarom regelmatig naar de website voor de beste deals van Kidsmill wandrekken en andere leuke meubels van dit stijlvolle merk.