Bladvergroters

Met een bladvergroter creëer je heel makkelijk extra werkruimte op de commode. De bladvergroter zorgt ervoor dat je je kindje recht voor je neer kunt leggen. Hierdoor kun je je kindje een stuk handiger verschonen. Je kunt gewoon recht blijven staan en hoeft niet naar de zijkant te buigen. Bladvergroters zijn over het algemeen niet universeel, al zijn er uitzonderingen. Iedere commode heeft zijn eigen bladvergroter. De meeste bladvergroters hebben dezelfde kleur als de bovenkant van de commode. Kijk op deze pagina welke bladvergroter bij de commode van jouw babykamer past!

Lees meer...

De commode mét bladvergroter

Met een bladvergroter wordt de commode een stuk dieper. Het is goed om daar op te letten. De bladvergroter hangt een stuk over de bovenkant van de commode. Je hebt hierdoor meer ruimte op de commode. Als je je kindje op de bladvergroter verschoont, kun je aan beide zijden naast de bladvergroter heel wat spulletjes kwijt. Ook daarom is een bladvergroter een aanrader. Het is fijn om op de commode veel spullen in handbereik te hebben, zoals luiers, billendoekjes, zinkzalf, een thermometer en een manicureset. Hier heb je nu voldoende ruimte voor.

Bevestiging van een bladvergroter

Het is meestal heel eenvoudig om een bladvergroter aan de commode vast te maken. Een bladvergroter bevestig je eenvoudig met een opzetstuk aan de commode. Meestal klik je de bladvergroter aan de achterzijde van de commode vast. Bladvergroters zijn online te bestellen via onze webshop. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor een bladvergroter. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde bladvergroter zo snel mogelijk in huis hebt. Als wij jouw online order en betaling hebben ontvangen, nemen wij spoedig contact met je op om een leverdatum af te spreken. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van de bladvergroter kunt genieten!

Lees minder...
59 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Bopita Narbonne Bladvergroter Wit

  De Bopita Narbonne Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. De bladvergroter is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.

  89,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Noud Bladvergroter Wit

  Met de stijlvolle Kidsmill Noud Bladvergroter Wit creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Kidsmill Noud Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Bopita Belle Bladvergroter Wit

  De Bopita Belle Bladvergroter Wit is een handig item om bij de commode van deze serie aan te schaffen. Op de bladvergroter kan het waskussenhoes recht voor gelegd worden waardoor het verschonen van de baby makkelijk gaat.

  89,-

  69,-

 • Quick view

  Bopita Evi Bladvergroter Wit

  De Bopita Evi Bladvergroter Wit is een handig item om bij de commode van deze serie aan te schaffen. Op de bladvergroter kan het waskussenhoes recht voor gelegd worden waardoor het verschonen van de baby makkelijk gaat.

  79,-

  67,15

 • Quick view

  Bopita Lucca Bladvergroter Wit

  De Bopita Lucca Bladvergroter Wit is een praktisch meubel wat precies op de commode van Lucca past. Dit geeft meer verzorgingsruimte op de commode. Het is gemaakt van MDF.

  65,-

  58,95

 • Quick view

  Europe Baby Sterre Bladvergroter Wit

  Met de Europe Baby Sterre Bladvergroter Wit creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Europe Baby Sterre Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Leander Luna Bladvergroter White

  De Leander Luna Bladvergroter is geschikt voor de Leander Luna Commode. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te bevestigen.
  179,-
 • Quick view

  Flexa Luna Bladvergroter Grey

  De Flexa Luna Bladvergroter is geschikt voor de Leander Luna Commode. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te bevestigen.
  179,-
 • Quick view

  Flexa Luna Bladvergroter

  De Leander Luna Bladvergroter is geschikt voor de Leander Luna Commode. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te bevestigen.
  179,-
 • Quick view

  Europe Baby Sarah Bladvergroter

  Met de Europe Baby Sarah Bladvergroter creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Europe Baby Sarah Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.
  44,99
 • Quick view

  Europe Baby Sterre Bladvergroter Zwart / Oak

  Met de Europe Baby Sterre Bladvergroter Zwart / Oak creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Europe Baby Sterre Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  89,99

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bladvergroter Zwart Mat

  Met de Kidsmill Sixties Bladvergroter Zwart Mat creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Kidsmill Sixties Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  104,49

  94,99

 • Quick view

  Kidsmill Newport 2 Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Newport 2 Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Newport Commode groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  59,99

  59,-

 • Quick view

  Done by Deer Bladvergroter

  De Done by Deer Bladvergroter zorgt ervoor dat je de Done by Deer heel gemakkelijk kunt gebruiken om je kindje te verschonen. Dankzij de bladvergroter past er namelijk precies een waskussen op de commode.
  89,95
 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Bretagne Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Bretagne Commode Blank groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Europe Baby Atlantic Bladvergroter Wit

  De Europe Baby Atlantic Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Atlantic Commode groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  110,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsmill Lars Bladvergroter Wit

  Ben je in het bezit van een Lars Commode? Dan is deze Kidsmill Lars Bladvergroter een heel handige aanvulling waarmee je het werkblad van je commode kunt vergroten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  82,49

  74,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bladvergroter Wit Mat

  De Kidsmill Sixties Bladvergroter Wit Mat is bestemd voor de commode van de babykamer Sixties. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  120,99

  109,99

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bladvergroter Grijs

  Met deze handige bladvergroter verleng je eenvoudig je Savigno commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  185,90

  169,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bladvergroter Wit

  Met deze handige Kidsmill Savigno Bladvergroter Wit verleng je eenvoudig je Savigno commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  119,90

  109,-

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Bladvergroter Zwart

  Met de Europe Baby Vittoria III Bladvergroter Zwart creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Europe Baby Vittoria Commode. Het bovenblad is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.

  54,99

  49,99

 • Quick view

  Kidsmill Brent Bladvergroter Wit

  Handige uitbreidingsextensie voor de Kidsmill Brent Commode. De Brent bladvergroter biedt je extra ruimte om je baby te verschonen en houdt een waskussen keurig op zijn plaats.

  71,49

  64,99

 • Quick view

  Kidsmill Amy Bladvergroter Breed Grijs

  Het Kidsmill Amy Bladvergroter Breed Grijs maakt het werkblad van je commode nog groter waardoor je je kindje nog eenvoudiger kunt verschonen. De bladvergroter is uitsluitend geschikt voor de Commode Breed.

  76,99

  69,99

 • Quick view

  Kidsmill Vince Bladvergroter Zwart

  Met de Kidsmill Vince Bladvergroter Zwart verleng je het commodeblad van de Vince commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen, wassen of aankleden! De bladvergroter is eenvoudig te monteren.

  71,49

  64,99

59 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Vaderdag
Trustpilot