Bladvergroters

Met een bladvergroter creëer je heel makkelijk extra werkruimte op de commode. De bladvergroter zorgt ervoor dat je je kindje recht voor je neer kunt leggen. Ideaal tijdens het verschonen! Bladvergroters zijn niet universeel. Dat betekent dat iedere babykamer zijn eigen bladvergroter heeft.

Lees meer...

Bladvergroter voor je commode online bestellen

Een bladvergroter voor je commode is heel eenvoudig online te bestellen. Op deze pagina vind je ons actuele overzicht bladvergroters. Voor bijna alle babykamers is een bijbehorende bladvergroter verkrijgbaar.

Lees minder...
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Kidsmill Vince Bladvergroter Zwart

  Met de Kidsmill Vince Bladvergroter Zwart verleng je het commodeblad van de Vince commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen, wassen of aankleden! De bladvergroter is eenvoudig te monteren.

  65,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Bladvergroter Wit

  Handige uitbreidingsextensie voor de Kidsmill Brent Commode. De Brent bladvergroter biedt je extra ruimte om je baby te verschonen en houdt een waskussen keurig op zijn plaats.

  72,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill Sepp Bladvergroter Beuken

  Met de Kidsmill Sepp Bladvergroter Beuken verleng je het commodeblad van de Sepp commode, zo heb je genoeg ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te monteren en te verwijderen.

  88,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Studio Bladvergroter Wit

  Met de praktische Kidsmill Studio Bladvergroter heb je meer ruimte op de commode om je kindje te verschonen. De bladvergroter is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past perfect bij de Kidsmill Studio Commode.

  88,-

  79,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Bladvergroter Wit

  Met deze Europe Baby Sylt Bladvergroter Wit maak je van jouw commode een perfecte plaats om je kindje te verschonen. De bladvergroter sluit perfect aan bij de Sylt commode en is eenvoudig te bevestigen.

  54,-

  49,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Bladvergroter Oak

  Met deze Europe Baby Sylt Bladvergroter Oak maak je van jouw commode een perfecte plaats om je kindje te verschonen. De bladvergroter sluit perfect aan bij de Sylt commode en is eenvoudig te bevestigen.

  61,-

  55,-

 • Quick view

  Kidsmill Accent Bladvergroter Wit

  Met de praktische Kidsmill Accent Bladvergroter Wit heb je meer ruimte op de commode om je kindje te verschonen. De bladvergroter is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past perfect bij de Accent Commode Wit.

  74,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill Amy Bladvergroter Breed Grijs

  Het Kidsmill Amy Bladvergroter Breed Grijs maakt het werkblad van je commode nog groter waardoor je je kindje nog eenvoudiger kunt verschonen. De bladvergroter is uitsluitend geschikt voor de Commode Breed.

  77,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Nikki Bladvergroter

  Met de Kidsmill Nikki Bladvergroter verleng je het commodeblad van de Nikki commode, zo heb je genoeg ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te monteren en te verwijderen.
  68,-
 • Quick view

  Kidsmill Bateau Bladvergroter Pure White

  Deze handige bladvergroter is geschikt voor de Kidsmill Bateau Commode Pure White. Hiermee vergroot jij in een handomdraai de oppervlakte van de commode en heb je extra ruimte om je kindje te verschonen.

  80,-

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Newport Bladvergroter Grijs

  De Kidsmill Newport Bladvergroter Grijs maakt het werkoppervlak van de Newport Commode Grijs groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  76,-

  69,-

 • Quick view

  Leander Linea Bladvergroter

  De Leander Linea Bladvergroter is geschikt voor de Leander Linea Commode. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te bevestigen.
  159,-
 • Quick view

  Bopita Charlotte Bladvergroter Wit

  De Bopita Charlotte Bladvergroter Wit is een praktisch item om bij de commode van deze serie aan te schaffen. Hierdoor wordt meer ruimte gecreëerd voor het verzorgen van je baby.
  55,-
 • Quick view

  Bopita Levi Bladvergroter Wit

  De Bopita Levi Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van MDF.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Camille Bladvergroter Wit

  De Bopita Camille Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van kwalitatief MDF.
  69,-
 • Quick view

  Bopita Diva Bladvergroter Wit

  Het Bopita Diva Bladvergroter Wit is een praktisch product. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Fiore Bladvergroter Wit

  De Bopita Fiore Bladvergroter Wit is een handige uitbreiding bij de commode van deze serie. Je kan je kindje eenvoudiger verzorgen omdat het wat grotere ruimte is. Het is vervaardigd is van kwalitatief MDF.
  55,-
 • Quick view

  Bopita Lisa Bladvergroter Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Bladvergroter Wit / Naturel is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van MDF.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Kyan Bladvergroter Deep Grey / Naturel

  De Bopita Kyan Bladvergroter Deep Grey / Naturel past precies op de commode uit deze serie. Het is ideaal om een waskussen op te leggen en je kan je baby er beter op verschonen. Gemaakt van kwalitatief MDF.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Bladvergroter Wit

  De Bopita Lynn Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van MDF.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Merel Bladvergroter Wit

  De Bopita Merel Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van MDF.
  65,-
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Hoogglans Bladvergroter Wit

  Kidsmill Alaska Hoogglans Bladvergroter Wit is bestemd voor de commode van de babykamer Alaska Wit Hoogglans. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  36,-

  32,-

 • Quick view

  Kidsmill Lars Bladvergroter Wit

  Ben je in het bezit van een Lars Commode? Dan is deze Kidsmill Lars Bladvergroter een heel handige aanvulling waarmee je het werkblad van je commode kunt vergroten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  72,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Bladvergroter Grijs

  Kidsmill Sem Nautic Bladvergroter Grijs is bestemd voor de commode van de babykamer Sem Nautic. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  50,-

  45,-

52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3