Bladvergroters

Met een bladvergroter creëer je heel makkelijk extra werkruimte op de commode. De bladvergroter zorgt ervoor dat je je kindje recht voor je neer kunt leggen. Ideaal tijdens het verschonen! Bladvergroters zijn niet universeel. Dat betekent dat iedere babykamer zijn eigen bladvergroter heeft.

Lees meer...

Bladvergroter voor je commode online bestellen

Een bladvergroter voor je commode is heel eenvoudig online te bestellen. Op deze pagina vind je ons actuele overzicht bladvergroters. Voor bijna alle babykamers is een bijbehorende bladvergroter verkrijgbaar.

Lees minder...
61 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Bopita Elena Bladvergroter Wit

  De Bopita Elena Bladvergroter Wit zorgt ervoor dat je kindje recht voor je ligt wat het verschonen en aankleden een stuk gemakkelijker maakt. De Elena bladvergroter is voorzien van een stijlvol design.
  79,-
 • Quick view

  Leander Luna Bladvergroter

  De Leander Luna Bladvergroter is geschikt voor de Leander Luna Commode. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te bevestigen.
 • Quick view

  Bopita Charlotte Bladvergroter Wit

  De Bopita Charlotte Bladvergroter Wit is een praktisch item om bij de commode van deze serie aan te schaffen. Hierdoor wordt meer ruimte gecreëerd voor het verzorgen van je baby.
  55,-
 • Quick view

  Bopita Lisa Bladvergroter Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Bladvergroter Wit / Naturel is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van MDF.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Camille Bladvergroter Wit

  De Bopita Camille Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van kwalitatief MDF.
  69,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Bladvergroter Wit

  De Bopita Lynn Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van MDF.
  69,-
 • Quick view

  Kidsmill Lasse Bladvergroter

  Met de Kidsmill Lasse Bladvergroter creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Kidsmill Lasse Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.
 • Quick view

  Bopita Uno Bladvergroter Wit

  De Bopita Uno Bladvergroter Wit is een handig item om bij de commode van deze serie aan te schaffen. Op de bladvergroter kan het waskussenhoes recht voor gelegd worden waardoor het verschonen van de baby makkelijk gaat.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Belle Bladvergroter Wit

  De Bopita Belle Bladvergroter Wit is een handig item om bij de commode van deze serie aan te schaffen. Op de bladvergroter kan het waskussenhoes recht voor gelegd worden waardoor het verschonen van de baby makkelijk gaat.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Evi Bladvergroter Wit

  De Bopita Evi Bladvergroter Wit is een handig item om bij de commode van deze serie aan te schaffen. Op de bladvergroter kan het waskussenhoes recht voor gelegd worden waardoor het verschonen van de baby makkelijk gaat.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Lucca Bladvergroter Wit

  De Bopita Lucca Bladvergroter Wit is een praktisch meubel wat precies op de commode van Lucca past. Dit geeft meer verzorgingsruimte op de commode. Het is gemaakt van MDF.
  55,-
 • Quick view

  Europe Baby Sterre Bladvergroter Wit

  Met de Europe Baby Sterre Bladvergroter Wit creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Europe Baby Sterre Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Newport 2 Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Newport 2 Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Newport Commode groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  59,99

  59,-

 • Quick view

  Done by Deer Bladvergroter

  De Done by Deer Bladvergroter zorgt ervoor dat je de Done by Deer heel gemakkelijk kunt gebruiken om je kindje te verschonen. Dankzij de bladvergroter past er namelijk precies een waskussen op de commode.

  Normale prijs: 79,95

  Special Price 59,96

 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Bretagne Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Bretagne Commode Blank groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Europe Baby Atlantic Bladvergroter Wit

  De Europe Baby Atlantic Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Atlantic Commode groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  110,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsmill Lars Bladvergroter Wit

  Ben je in het bezit van een Lars Commode? Dan is deze Kidsmill Lars Bladvergroter een heel handige aanvulling waarmee je het werkblad van je commode kunt vergroten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  72,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bladvergroter Wit Mat

  De Kidsmill Sixties Bladvergroter Wit Mat is bestemd voor de commode van de babykamer Sixties. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  99,-

  89,99

 • Quick view

  Kidsmill Bright Bladvergroter Wit Mat

  Met deze handige bladvergroter verleng je eenvoudig je Bright commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  61,-

  55,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bladvergroter Grijs

  Met deze handige bladvergroter verleng je eenvoudig je Savigno commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  188,-

  169,-

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Bladvergroter Wit

  Met de Europe Baby Vittoria III Bladvergroter Wit creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Europe Baby Vittoria Commode. Het bovenblad is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.

  55,-

  49,99

 • Quick view

  Kidsmill Sepp Bladvergroter Beuken

  Met de Kidsmill Sepp Bladvergroter Beuken verleng je het commodeblad van de Sepp commode, zo heb je genoeg ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te monteren en te verwijderen.

  110,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Bladvergroter Zwart

  Met de Kidsmill Long Island Bladvergroter Zwart creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Kidsmill Long Island Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  87,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Bladvergroter Wit

  Handige uitbreidingsextensie voor de Kidsmill Brent Commode. De Brent bladvergroter biedt je extra ruimte om je baby te verschonen en houdt een waskussen keurig op zijn plaats.

  72,-

  65,-

61 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot