Bladvergroters

Met een bladvergroter creëer je heel makkelijk extra werkruimte op de commode. De bladvergroter zorgt ervoor dat je je kindje recht voor je neer kunt leggen. Ideaal tijdens het verschonen! Bladvergroters zijn niet universeel. Dat betekent dat iedere babykamer zijn eigen bladvergroter heeft.

Lees meer...

Bladvergroter voor je commode online bestellen

Een bladvergroter voor je commode is heel eenvoudig online te bestellen. Op deze pagina vind je ons actuele overzicht bladvergroters. Voor bijna alle babykamers is een bijbehorende bladvergroter verkrijgbaar.

Lees minder...
53 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Bladvergroter Wit Mat

  Kidsmill Alaska Bladvergroter Wit Mat is bestemd voor de commode van de babykamer Alaska Wit Mat. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  33,-

  30,-

 • Quick view

  Kidsmill Loft Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Loft Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Loft Commode Wit groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  80,-

  49,99

 • Quick view

  Basicline Vittoria Bladvergroter Grijs

  De Basicline Vittoria Bladvergroter Grijs is geschikt voor de Vittoria commode. Met de bladvergroter wordt de werkruimte een stuk groter waardoor het zelfs mogelijk is om je kindje in de lengte voor je neer te leggen.

  29,-

  25,-

 • Quick view

  Kids Factory Bladvergroter Mix Geel

  Kids Factory Bladvergroter Mix Geel is bestemd voor de commode van de babykamer Mix van Kidsfactory. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  78,-

  63,-

 • Quick view

  Done by Deer Bladvergroter

  De Done by Deer Bladvergroter zorgt ervoor dat je de Done by Deer heel gemakkelijk kunt gebruiken om je kindje te verschonen. Dankzij de bladvergroter past er namelijk precies een waskussen op de commode.
  79,95
53 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3