Basicline Bladvergroter

Met een beweeglijk kindje en alle spullen die nodig zijn bij het verschonen, kom je al snel ruimte te kort. Ervaar de voordelen van een bladvergroter die je net dat beetje extra ruimte geeft waardoor alles net even sneller en prettiger verloopt. Zo kun je met een bladvergroter jouw kindje ook in de lengte neerleggen om te verschonen bijvoorbeeld. Bladvergroters dienen compatibel te zijn met de commode of babykamer waarvoor je het gebruikt en zijn dus vaak niet universeel te gebruiken. Bij Babypark kun je terecht voor bladvergroters die garant staat voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Basicline bladvergroters

In het assortiment van Babypark vind je verschillende bladvergroters van Basicline die je alle ruimte geven die je nodig hebt om bijvoorbeeld het waskussen op kwijt te kunnen. Door de opstaande randen glijdt dat er ook niet eenvoudig af. Nadat je aan de extra ruimte gewend bent geraakt, vraag je je vast af hoe je het ooit zonder hebt kunnen doen. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. Kies de Basicline bladvergroter naar keuze en bestel vandaag nog. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag. Voor alle bestellingen met een minimale bestelwaarde van 20 euro geldt tevens dat we die gratis verzenden.

Megastores Babypark

Wil je de bladvergroters eerst eens ervaren om te zien of het die extra ruimte biedt waar je naar op zoek bent en om te weten hoe de montage gaat? Kom dan eens naar een van onze megastores die je verspreid vindt door heel Nederland. Daar vind je duizenden vierkante meters showroom waar je ons uitgebreide assortiment terugvindt waaronder ook onze bladvergroters. In elke megastore is een team van verkoopspecialisten aanwezig dat jou ook kan helpen met alle vragen die je nog hebt. Een overzicht van alle megastores met adresgegevens en openingstijden vind je op onze website.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Vittoria Bladvergroter Wit

  De Basicline Vittoria Bladvergroter Wit geschikt voor de Vittoria commode. Met de bladvergroter wordt de werkruimte een stuk groter waardoor het zelfs mogelijk is om je kindje in de lengte voor je neer te leggen.

  66,-

  59,-

 • Quick view

  Vienna Wit bladvergroter

  Bladvergroter van de babykamer Vienna.

  68,-

  51,-

2 Resultaten