14 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Milo Bladvergroter Steel Grey

  De Bopita Milo Bladvergroter Steel Grey is eenvoudig te bevestigen en kan gemakkelijk weer verwijderd worden als je kindje te groot is. De stijlvolle bladvergroter is geschikt voor de Bopita Milo commode.
  75,-
 • Quick view

  Bopita Charlotte Bladvergroter Wit

  De Bopita Charlotte Bladvergroter Wit is een praktisch item om bij de commode van deze serie aan te schaffen. Hierdoor wordt meer ruimte gecreëerd voor het verzorgen van je baby.
  55,-
 • Quick view

  Bopita Lisa Bladvergroter Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Bladvergroter Wit / Naturel is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van MDF.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Camille Bladvergroter Wit

  De Bopita Camille Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van kwalitatief MDF.
  69,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Bladvergroter Wit

  De Bopita Lynn Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van MDF.
  69,-
 • Quick view

  Bopita Uno Bladvergroter Wit

  De Bopita Uno Bladvergroter Wit is een handig item om bij de commode van deze serie aan te schaffen. Op de bladvergroter kan het waskussenhoes recht voor gelegd worden waardoor het verschonen van de baby makkelijk gaat.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Belle Bladvergroter Wit

  De Bopita Belle Bladvergroter Wit is een handig item om bij de commode van deze serie aan te schaffen. Op de bladvergroter kan het waskussenhoes recht voor gelegd worden waardoor het verschonen van de baby makkelijk gaat.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Evi Bladvergroter Wit

  De Bopita Evi Bladvergroter Wit is een handig item om bij de commode van deze serie aan te schaffen. Op de bladvergroter kan het waskussenhoes recht voor gelegd worden waardoor het verschonen van de baby makkelijk gaat.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Lucca Bladvergroter Wit

  De Bopita Lucca Bladvergroter Wit is een praktisch meubel wat precies op de commode van Lucca past. Dit geeft meer verzorgingsruimte op de commode. Het is gemaakt van MDF.
  55,-
 • Quick view

  Bopita Uno Bladvergroter Mat Zwart

  De Bopita Uno Bladvergroter Mat Zwart is een praktisch en stijlvolle bladvergroter. De bladvergroter is eenvoudig aan de commode te bevestigen. Door de opstaande randen kan het waskussen niet verschuiven.
  69,-
 • Quick view

  Bopita Corsica Bladvergroter Wit

  De Bopita Corsica Bladvergroter Wit is een praktisch en stijlvolle bladvergoter. De bladvergroter is enkel geschikt voor commodes uit de Bopita Corsica serie. De bladvergroter is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  55,-
 • Quick view

  Bopita Square Bladvergroter Grey

  De Bopita Square Bladvergroter Grey past precies op de commode uit deze serie. Het is ideaal om een waskussen op te leggen en je kan je baby er beter op verschonen. Gemaakt van kwalitatief MDF.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Bo Bladvergroter Zwart

  De Bopita Bo Bladvergroter Zwart is een praktisch en stijlvolle bladvergroter. De Bopita bladvergroter is eenvoudig aan de commode te bevestigen. Door de opstaande randen kan het waskussen niet verschuiven.
  69,-
 • Quick view

  Bopita Paris Bladvergroter Wit / Eiken

  Het Bopita Paris Bladvergroter Wit / Eiken is een praktisch en stijlvolle bladvergroter. De bladvergroter kenmerkt zich door de diagonale groeven en eiken accenten. Daarnaast is de bladvergroter gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,-
14 Resultaten
Trustpilot