Bladvergroters

Met een bladvergroter creëer je heel makkelijk extra werkruimte op de commode. De bladvergroter zorgt ervoor dat je je kindje recht voor je neer kunt leggen. Ideaal tijdens het verschonen! Bladvergroters zijn niet universeel. Dat betekent dat iedere babykamer zijn eigen bladvergroter heeft.

Lees meer...

Bladvergroter voor je commode online bestellen

Een bladvergroter voor je commode is heel eenvoudig online te bestellen. Op deze pagina vind je ons actuele overzicht bladvergroters. Voor bijna alle babykamers is een bijbehorende bladvergroter verkrijgbaar.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Diva Bladvergroter Wit

  Het Bopita Diva Bladvergroter Wit is een praktisch product. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Charlotte Bladvergroter Wit

  De Bopita Charlotte Bladvergroter Wit is een praktisch item om bij de commode van deze serie aan te schaffen. Hierdoor wordt meer ruimte gecreëerd voor het verzorgen van je baby.
  55,-
 • Quick view

  Bopita Levi Bladvergroter Wit

  De Bopita Levi Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van MDF.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Camille Bladvergroter Wit

  De Bopita Camille Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van kwalitatief MDF.
  69,-
 • Quick view

  Bopita Merel Bladvergroter Wit

  De Bopita Merel Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van MDF.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Fiore Bladvergroter Wit

  De Bopita Fiore Bladvergroter Wit is een handige uitbreiding bij de commode van deze serie. Je kan je kindje eenvoudiger verzorgen omdat het wat grotere ruimte is. Het is vervaardigd is van kwalitatief MDF.
  55,-
 • Quick view

  Bopita Lisa Bladvergroter Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Bladvergroter Wit / Naturel is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van MDF.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Kyan Bladvergroter Deep Grey / Naturel

  De Bopita Kyan Bladvergroter Deep Grey / Naturel past precies op de commode uit deze serie. Het is ideaal om een waskussen op te leggen en je kan je baby er beter op verschonen. Gemaakt van kwalitatief MDF.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Bladvergroter Wit

  De Bopita Lynn Bladvergroter Wit is een handige aanvulling bij de commode van deze serie. Het maakt het verzorgmoment van je kindje eenvoudiger. Het is gemaakt van MDF.
  65,-
9 Resultaten