Done by Deer bladvergroters

Vul jouw Done by Deer commode aan met een Done by Deer bladvergroter. Met een Done by Deer bladvergroter kun je de Done by Deer commode ook echt als commode gebruiken. Zonder bladvergroter is de commode vooral geschikt als opbergmeubel. Lees meer...

Done by Deer bladvergroter combineren met waskussen

Om de commode helemaal compleet te maken, heb je ook nog een waskussen nodig. Schaf bij de Done by Deer bladvergroter ook een Done by Deer waskussen aan. Zo kan je kindje lekker comfortabel op de commode liggen.

Over Done by Deer

Done by Deer combineert een innovatief design met veiligheid en een gedurfd gebruik van trendy kleuren. Done by Deer producten hebben een geheel eigen stijl, wat het merk heel leuk en verrassend maakt. Bestel vandaag nog een Done by Deer bladvergroter voor jouw Done by Deer commode via Babypark.nl. Vul de kamer ook aan met andere Done by Deer producten. Ook deze zijn online bij ons verkrijgbaar.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Done by Deer Bladvergroter

    De Done by Deer Bladvergroter zorgt ervoor dat je de Done by Deer heel gemakkelijk kunt gebruiken om je kindje te verschonen. Dankzij de bladvergroter past er namelijk precies een waskussen op de commode.
    89,95
1 Resultaten
Trustpilot