Europe Baby bladvergroters

 

Maak jouw Europe Baby commode compleet met een Europe Baby bladvergroter. Je hebt dan veel meer ruimte op de commode. Je kunt je kindje bijvoorbeeld niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte op de commode neerleggen. Je kunt ook veel meer spulletjes op de commode kwijt.

 

Europe Baby bladvergroters van goede kwaliteit

Onze Europe Baby bladvergroters zijn eenvoudig te bevestigen aan een Europe Baby commode. In de productbeschrijving lees je aan welke commode de Europe Baby bladvergroter precies past. Europe Baby bladvergroters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn dan ook van goede kwaliteit. De bladvergroters voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

 

Lees meer...

Over Europe Baby

Europe Baby is een Nederlands merk van echte kwaliteitsmeubels die ook in Nederland zijn ontworpen en geproduceerd. De Europe Baby wandrekken en andere meubels zijn met grote zorg gemaakt. Elk detail telt. Wij verkopen verschillende soorten Europe Baby meubels, in allerlei stijlen. Bestel vandaag nog een Europe Baby wandrek en andere Europe Baby meubels online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling bij je thuis.


Lees minder...
6 Resultaten
6 Resultaten