Europe Baby bladvergroters

 

Maak jouw Europe Baby commode compleet met een Europe Baby bladvergroter. Je hebt dan veel meer ruimte op de commode. Je kunt je kindje bijvoorbeeld niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte op de commode neerleggen. Je kunt ook veel meer spulletjes op de commode kwijt.

 

Europe Baby bladvergroters van goede kwaliteit

Onze Europe Baby bladvergroters zijn eenvoudig te bevestigen aan een Europe Baby commode. In de productbeschrijving lees je aan welke commode de Europe Baby bladvergroter precies past. Europe Baby bladvergroters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn dan ook van goede kwaliteit. De bladvergroters voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

 

Lees meer...

Over Europe Baby

Europe Baby is een Nederlands merk van echte kwaliteitsmeubels die ook in Nederland zijn ontworpen en geproduceerd. De Europe Baby wandrekken en andere meubels zijn met grote zorg gemaakt. Elk detail telt. Wij verkopen verschillende soorten Europe Baby meubels, in allerlei stijlen. Bestel vandaag nog een Europe Baby wandrek en andere Europe Baby meubels online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling bij je thuis.


Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Sylt Bladvergroter Oak

  Met deze Europe Baby Sylt Bladvergroter Oak maak je van jouw commode een perfecte plaats om je kindje te verschonen. De bladvergroter sluit perfect aan bij de Sylt commode en is eenvoudig te bevestigen.

  61,-

  55,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Bladvergroter Wit

  Met deze Europe Baby Sylt Bladvergroter Wit maak je van jouw commode een perfecte plaats om je kindje te verschonen. De bladvergroter sluit perfect aan bij de Sylt commode en is eenvoudig te bevestigen.

  54,-

  49,-

 • Quick view

  Europe Baby Briljant Bladvergroter Wit Hoogglans

  De Briljant Wit Hoogglans Bladvergroter is bestemd voor de commode van de babykamer Briljant. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  69,-

  62,-

 • Quick view

  Europe Baby Atlantic Bladvergroter Wit

  De Europe Baby Atlantic Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Atlantic Commode groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  85,-

  79,-

 • Quick view

  Jelle Bladvergroter Groot Mix

  Handige bladvergroter uit de serie Jelle Mix.

  89,-

  69,-

 • Quick view

  Jelle Bladvergroter Klein Mix

  De Jelle Bladvergroter Klein Mix is veelzijdig! Deze bladvergroter is gemaakt van massief grenen en kan ook gebruikt worden als een wandrek.

  69,-

  49,-

6 Resultaten