Europe Baby bladvergroters

Maak jouw Europe Baby commode compleet met een Europe Baby bladvergroter. Je hebt dan veel meer ruimte op de commode. Je kunt je kindje bijvoorbeeld niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte op de commode neerleggen. Je kunt ook veel meer spulletjes op de commode kwijt.

Europe Baby bladvergroters van goede kwaliteit

Onze Europe Baby bladvergroters zijn eenvoudig te bevestigen aan een Europe Baby commode. In de productbeschrijving lees je aan welke commode de Europe Baby bladvergroter precies past. Europe Baby bladvergroters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn dan ook van goede kwaliteit. De bladvergroters voldoen aan de Europese veiligheidseisen.
Lees meer...

Over Europe Baby

Europe Baby is een Nederlands merk van echte kwaliteitsmeubels die ook in Nederland zijn ontworpen en geproduceerd. De Europe Baby wandrekken en andere meubels zijn met grote zorg gemaakt. Elk detail telt. Wij verkopen verschillende soorten Europe Baby meubels, in allerlei stijlen. Bestel vandaag nog een Europe Baby wandrek en andere Europe Baby meubels online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling bij je thuis.


Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Atlantic Bladvergroter Wit

  De Europe Baby Atlantic Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Atlantic Commode groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  87,99

  79,99

 • Quick view

  Europe Baby Sterre Bladvergroter Wit

  Met de Europe Baby Sterre Bladvergroter Wit creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Europe Baby Sterre Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  71,-

  64,99

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Bladvergroter Wit

  Met de Europe Baby Vittoria III Bladvergroter Wit creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Europe Baby Vittoria Commode. Het bovenblad is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.

  55,-

  49,99

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Bladvergroter Zwart

  Met de Europe Baby Vittoria III Bladvergroter Zwart creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Europe Baby Vittoria Commode. Het bovenblad is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.

  55,-

  49,99

 • Quick view

  Europe Baby Sterre Bladvergroter Zwart / Oak

  Met de Europe Baby Sterre Bladvergroter Zwart / Oak creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Europe Baby Sterre Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  89,-

  79,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Bladvergroter Oak

  Met deze Europe Baby Sylt Bladvergroter Oak maak je van jouw commode een perfecte plaats om je kindje te verschonen. De bladvergroter sluit perfect aan bij de Sylt commode en is eenvoudig te bevestigen.

  61,-

  49,-

 • Quick view

  Europe Baby Juno Bladvergroter Lichtgrijs

  De Juno bladvergroter is stevig, comfortabel & eenvoudig te monteren. Het is gemaakt van massief naaldhout en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Ideaal voor op de commode.

  55,-

  29,-

 • Quick view

  Europe Baby Sarah Bladvergroter

  Met de Europe Baby Sarah Bladvergroter creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Europe Baby Sarah Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  Normale prijs: 59,-

  Special Price 39,99

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria Bladvergroter Wit

  De Europe Baby Vittoria Bladvergroter Wit geschikt voor de Vittoria commode. Met de bladvergroter wordt de werkruimte een stuk groter waardoor het zelfs mogelijk is om je kindje in de lengte voor je neer te leggen.

  66,-

  59,99

 • Quick view

  Jelle Bladvergroter Groot Mix

  Handige bladvergroter uit de serie Jelle Mix.

  89,-

  69,-

 • Quick view

  Jelle Bladvergroter Klein Mix

  De Jelle Bladvergroter Klein Mix is veelzijdig! Deze bladvergroter is gemaakt van massief grenen en kan ook gebruikt worden als een wandrek.

  69,-

  49,-

11 Resultaten