Kidsmill bladvergroters

Vul jouw Kidsmill commode aan met een Kidsmill bladvergroter. Je maakt jouw commode hiermee een stuk praktischer. Met een bladvergroter heb je veel meer ruimte om bijvoorbeeld spulletjes op de commode neer te zetten.

Eigenschappen van Kidsmill bladvergroters

Het is vrij simpel om een Kidsmill bladvergroter vast te maken aan een Kidsmill commode. Alle Kidsmill bladvergroters zijn van kwalitatief goede materialen gemaakt. De bladvergroters voldoen aan de Europese veiligheidseisen. In de productbeschrijving lees je aan welk type commode de Kidsmill bladvergroter past. Lees meer...

Over Kidsmill

Kidsmill is een Nederlands merk van kwaliteitsmeubels voor baby- en kinderkamers. Wij verkopen niet alleen Kidsmill bladvergroters en commodes, maar ook andere meubels. Bij ons zijn zelfs complete Kidsmill babykamers verkrijgbaar. Zoek online jouw babykamer uit en doe vandaag nog online jouw bestelling. Indien wij jouw order en betaling nog vóór 20.00 ontvangen, bezorgen wij de Kidsmill meubels meestal al de volgende dag bij je thuis.


Lees minder...
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kidsmill Lasse Bladvergroter

  Met de Kidsmill Lasse Bladvergroter creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Kidsmill Lasse Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.
  69,-
 • Quick view

  Kidsmill Newport 2 Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Newport 2 Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Newport Commode groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  59,99

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Bretagne Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Bretagne Commode Blank groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Lars Bladvergroter Wit

  Ben je in het bezit van een Lars Commode? Dan is deze Kidsmill Lars Bladvergroter een heel handige aanvulling waarmee je het werkblad van je commode kunt vergroten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  82,49

  74,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bladvergroter Wit Mat

  De Kidsmill Sixties Bladvergroter Wit Mat is bestemd voor de commode van de babykamer Sixties. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  120,99

  109,99

 • Quick view

  Kidsmill Bright Bladvergroter Wit Mat

  Met deze handige bladvergroter verleng je eenvoudig je Bright commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  61,-

  55,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bladvergroter Grijs

  Met deze handige bladvergroter verleng je eenvoudig je Savigno commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  185,90

  169,-

 • Quick view

  Kidsmill Vince Bladvergroter Zwart

  Met de Kidsmill Vince Bladvergroter Zwart verleng je het commodeblad van de Vince commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen, wassen of aankleden! De bladvergroter is eenvoudig te monteren.

  71,49

  64,99

 • Quick view

  Kidsmill Brent Bladvergroter Wit

  Handige uitbreidingsextensie voor de Kidsmill Brent Commode. De Brent bladvergroter biedt je extra ruimte om je baby te verschonen en houdt een waskussen keurig op zijn plaats.

  71,49

  64,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bladvergroter Zwart Mat

  Met de Kidsmill Sixties Bladvergroter Zwart Mat creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Kidsmill Sixties Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  104,49

  94,99

 • Quick view

  Kidsmill Amy Bladvergroter Breed Grijs

  Het Kidsmill Amy Bladvergroter Breed Grijs maakt het werkblad van je commode nog groter waardoor je je kindje nog eenvoudiger kunt verschonen. De bladvergroter is uitsluitend geschikt voor de Commode Breed.

  76,99

  69,99

 • Quick view

  Kidsmill Accent Bladvergroter Wit

  Met de praktische Kidsmill Accent Bladvergroter Wit heb je meer ruimte op de commode om je kindje te verschonen. De bladvergroter is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past perfect bij de Accent Commode Wit.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Bladvergroter Zwart

  Met de Kidsmill Long Island Bladvergroter Zwart creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Kidsmill Long Island Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  109,99

  99,99

 • Quick view

  Kidsmill Sepp Bladvergroter Beuken

  Met de Kidsmill Sepp Bladvergroter Beuken verleng je het commodeblad van de Sepp commode, zo heb je genoeg ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te monteren en te verwijderen.

  108,90

  99,-

 • Quick view

  Kidsmill Studio Bladvergroter Wit

  Met de praktische Kidsmill Studio Bladvergroter heb je meer ruimte op de commode om je kindje te verschonen. De bladvergroter is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past perfect bij de Kidsmill Studio Commode.

  88,-

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Bateau Bladvergroter Pure White

  Deze handige bladvergroter is geschikt voor de Kidsmill Bateau Commode Pure White. Hiermee vergroot jij in een handomdraai de oppervlakte van de commode en heb je extra ruimte om je kindje te verschonen.

  49,99

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Newport Bladvergroter Grijs

  De Kidsmill Newport Bladvergroter Grijs maakt het werkoppervlak van de Newport Commode Grijs groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Nikki Bladvergroter

  Met de Kidsmill Nikki Bladvergroter verleng je het commodeblad van de Nikki commode, zo heb je genoeg ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te monteren en te verwijderen.
  68,-
 • Quick view

  Kidsmill Noud Bladvergroter Wit

  Met de stijlvolle Kidsmill Noud Bladvergroter Wit creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Kidsmill Noud Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Bladvergroter Leaf Geborsteld

  De Kidsmill Pure Wood Bladvergroter Leaf Geborsteld is gemaakt van grenen in combinatie met hoogwaardig beuken materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidseisen. De bladvergroter is praktisch in gebruik.

  89,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Bladvergroter Zwart Geborsteld

  De Kidsmill Pure Wood Bladvergroter Zwart Geborsteld is gemaakt van grenen in combinatie met hoogwaardig beuken materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidseisen. De bladvergroter is praktisch in gebruik.

  79,99

  74,99

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Bladvergroter Wit Mat

  Kidsmill Alaska Bladvergroter Wit Mat is bestemd voor de commode van de babykamer Alaska Wit Mat. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  32,99

  27,49

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Bladvergroter Wit

  Met deze bladvergroter voor de commode van Chateau creëer je een aanzienlijk oppervlak om je baby te verschonen.

  59,99

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Hoogglans Bladvergroter Wit

  Kidsmill Alaska Hoogglans Bladvergroter Wit is bestemd voor de commode van de babykamer Alaska Wit Hoogglans. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  32,99

  29,99

32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot