Kidsmill bladvergroters

 

Vul jouw Kidsmill commode aan met een Kidsmill bladvergroter. Je maakt jouw commode hiermee een stuk praktischer. Met een bladvergroter heb je veel meer ruimte om bijvoorbeeld spulletjes op de commode neer te zetten.

 

Eigenschappen van Kidsmill bladvergroters

Het is vrij simpel om een Kidsmill bladvergroter vast te maken aan een Kidsmill commode. Alle Kidsmill bladvergroters zijn van kwalitatief goede materialen gemaakt. De bladvergroters voldoen aan de Europese veiligheidseisen. In de productbeschrijving lees je aan welk type commode de Kidsmill bladvergroter past.

 

Lees meer...

Over Kidsmill

Kidsmill is een Nederlands merk van kwaliteitsmeubels voor baby- en kinderkamers. Wij verkopen niet alleen Kidsmill bladvergroters en commodes, maar ook andere meubels. Bij ons zijn zelfs complete Kidsmill babykamers verkrijgbaar. Zoek online jouw babykamer uit en doe vandaag nog online jouw bestelling. Indien wij jouw order en betaling nog vóór 20.00 ontvangen, bezorgen wij de Kidsmill meubels meestal al de volgende dag bij je thuis.


Lees minder...
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kidsmill Nikki Bladvergroter

  Met de Kidsmill Nikki Bladvergroter verleng je het commodeblad van de Nikki commode, zo heb je genoeg ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te monteren en te verwijderen.
  68,-
 • Quick view

  Kidsmill Newport Bladvergroter Grijs

  De Kidsmill Newport Bladvergroter Grijs maakt het werkoppervlak van de Newport Commode Grijs groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  76,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Bateau Bladvergroter Pure White

  Deze handige bladvergroter is geschikt voor de Kidsmill Bateau Commode Pure White. Hiermee vergroot jij in een handomdraai de oppervlakte van de commode en heb je extra ruimte om je kindje te verschonen.

  80,-

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Bladvergroter Wit

  Handige uitbreidingsextensie voor de Kidsmill Brent Commode. De Brent bladvergroter biedt je extra ruimte om je baby te verschonen en houdt een waskussen keurig op zijn plaats.

  72,-

  65,-

32 Resultaten
 1. 1
 2. 2