Kidsmill bladvergroters

 

Vul jouw Kidsmill commode aan met een Kidsmill bladvergroter. Je maakt jouw commode hiermee een stuk praktischer. Met een bladvergroter heb je veel meer ruimte om bijvoorbeeld spulletjes op de commode neer te zetten.

 

Eigenschappen van Kidsmill bladvergroters

Het is vrij simpel om een Kidsmill bladvergroter vast te maken aan een Kidsmill commode. Alle Kidsmill bladvergroters zijn van kwalitatief goede materialen gemaakt. De bladvergroters voldoen aan de Europese veiligheidseisen. In de productbeschrijving lees je aan welk type commode de Kidsmill bladvergroter past.

 

Lees meer...

Over Kidsmill

Kidsmill is een Nederlands merk van kwaliteitsmeubels voor baby- en kinderkamers. Wij verkopen niet alleen Kidsmill bladvergroters en commodes, maar ook andere meubels. Bij ons zijn zelfs complete Kidsmill babykamers verkrijgbaar. Zoek online jouw babykamer uit en doe vandaag nog online jouw bestelling. Indien wij jouw order en betaling nog vóór 20.00 ontvangen, bezorgen wij de Kidsmill meubels meestal al de volgende dag bij je thuis.


Lees minder...
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Bretagne Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Bretagne Commode Blank groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.
  67,-
 • Quick view

  Kidsmill Bright Bladvergroter Wit Mat

  Met deze handige bladvergroter verleng je eenvoudig je Bright commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  61,-

  55,-

 • Quick view

  Kidsmill MDF III Bladvergroter Jersey Wit

  Bladvergroter met opstaande rand voor de Jersey commode C4. Gemaakt van MDF / spaanplaat en makkelijk te bevestigen.

  65,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Royal Bladvergroter Wit

  Met deze Kidsmill Royal Bladvergroter maak je van jouw commode een perfecte plaats om je kindje te verschonen. De bladvergroter sluit perfect aan bij de commode van babykamer Royal en is gemaakt van hoogwaardig MDF.

  64,-

  55,-

 • Quick view

  Kidsmill Bright Bladvergroter Wit Hoogglans

  Met deze handige bladvergroter verleng je eenvoudig je Bright Wit commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  72,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill Bateau Bladvergroter Wit

  Deze handige bladvergroter is geschikt voor de Kidsmill Bateau Commode Wit. Hiermee vergroot jij in een handomdraai de oppervlakte van de commode en heb je extra ruimte om je kindje te verschonen.

  80,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Pure Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Pure Oak of White Commode groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  88,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Loft Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Loft Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Loft Commode Wit groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  80,-

  49,99

32 Resultaten
 1. 1
 2. 2