Babypark, Commode

Basicline commode

 

Maak de kamer voor je kindje compleet met een stijlvolle en tijdloze Basicline commode. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod aan Basicline commodes. Laat je inspireren door de sfeervolle designs en de warme tinten.

Lees meer...

 

Over Basicline

Basicline streeft altijd weer naar vernieuwing. Toch geven de ontwerpers alle meubels bewust een tijdloos karakter mee, met een tikkeltje nostalgie. Van het zoeken naar de juiste houtsoort, het meest praktische ontwerp en de mooiste kleur, alles wordt met de grootste zorg en toewijding uitgezocht en bedacht. Het resultaat is er dan ook naar. Elke Basicline commode is zowel handig, duurzaam als sfeervol.

 

Bestel online

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw favoriete Basicline commode online via onze webshop. Maak gebruik van onze bezorgservice en laat de bestelling bij je thuisbezorgen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Vittoria Commode Wit

  De Basicline Vittoria Commode Wit is perfect te combineren met andere items uit de Vittoria serie. De commode heeft drie ruime opbergladen waarin je voor alle babyspulletjes een plek kunt vinden.

  229,-

  209,-

 • Quick view

  Basicline Ralph Commode Wit

  Met deze praktische en strak afgewerkte Basicline Ralph Commode Wit wordt het verschonen van je kindje een makkie. De commode beschikt over 3 ruime laden en het bovenblad is zo gemaakt dat een waskussen er precies tussen past.

  164,-

  149,-

 • Quick view

  Basicline Vittoria Commode Grijs

  De Basicline Vittoria Commode Grijs is perfect te combineren met andere items uit de Vittoria serie. De commode heeft drie ruime opbergladen waarin je voor alle babyspulletjes een plek kunt vinden.

  241,-

  219,-

 • Quick view

  Basicline Monza Commode Wit

  De Basicline Monza Commode Wit biedt veel opbergruimte met drie ruime lades en is praktisch in gebruik dankzij de opstaande rand. Hierdoor blijft het aankleedkussen goed op de commode liggen.

  199,-

  179,-

 • Quick view

  Basicline Monza Commode Wit Eiken

  De Basicline Monza Commode Wit Eiken biedt veel opbergruimte met drie ruime lades en is praktisch in gebruik dankzij de opstaande rand. Hierdoor blijft het aankleedkussen goed op de commode liggen.

  208,-

  189,-

5 Resultaten