Babypark, Commode

Commode

Jouw commode moet natuurlijk heel praktisch zijn. Waarschijnlijk wil je er veel babyspullen in opbergen. En de hoogte vind je ook vast belangrijk. Wat dit laatste betreft: Stokke heeft een commode ontworpen die in hoogte verstelbaar is, zodat je tijdens het verschonen altijd de juiste houding aanneemt.

Lees meer...

Wandcommode

Maar misschien zijn je eisen van een andere orde. Heb je een kleine babykamer en wil je dat de commode geen ruimte in beslag neemt? Schaf dan een wandcommode aan. Deze klap je uit voor gebruik, om hem vervolgens weer in te klappen.

Aankleedtafel

En wat vind je van een aankleedtafel? Meestal beschikt deze over een aantal open planken. Je hoeft niet eerst een lade open te trekken of een deurtje te openen om je spulletjes te pakken. Daarnaast bieden de planken jou meestal veel ruimte.

Groot aanbod commodes

Bij Babypark vind je een groot aanbod commodes in diverse modellen en kleuren. Kijk rond in onze webshop en ontdek welke commode bij jullie past. Benieuwd hoe de commode in combinatie met de andere meubelen staat? Bekijk dan onze complete babykamers.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Diva Commode Wit

  De Bopita Diva Commode Wit is een kwalitatieve commode en beschikt over sierlijke accenten waardoor het een romantische look krijgt. Gemaakt van MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  619,-

  559,-

 • Quick view

  Bopita Levi Commode Wit

  De Bopita Levi Commode Wit is een mooie commode in een Scandinavische look. Het kenmerkt zich aan de witte kleur met grijze details. Vervaardigd van MDF materiaal.

  529,-

  479,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Commode Wit

  De Bopita Narbonne Commode Wit 60 x 120 cm heeft een landelijke stijl en beschikt over drie soft-close laden die de nodige opbergruimte bieden. De fronten beschikken over twee handknoppen zodat het makkelijk uit te schuiven is.

  539,-

  489,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Commode Greeploos Wit

  De Bopita Lynn Commode Greeploos Wit beschikt over drie greeploze laden waardoor het meubel strak oogt. De kleurcombinatie kenmerkt de Lynn serie. De commode is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang mee kan doen.

  545,-

  495,-

 • Quick view

  Bopita Pebble Wood Commode Gravelwash

  De Bopita Pebble Wood Commode Gravelwash is een mooi grenen meubel wat robuust oogt door de verticale groeven aan de zijkant. Met de finish wash afwerking zijn de nerven goed te zien.

  519,-

  469,-

 • Quick view

  Bopita Lisa Commode Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Commode Wit / Naturel beschikt over drie soft-closing opbergladen die de nodige opbergruimte bieden. Het meubel heeft een Scandinavische uitstraling.

  425,-

  385,-

 • Quick view

  Bopita Kyan Commode Deep Grey / Naturel

  De Bopita Kyan Commode Deep Grey / Naturel heeft een strak design en beschikt over een beuken schuine poten. De drie laden zijn voorzien van een soft-close systeem. De commode is vervaardigd van kwalitatief MDF.

  525,-

  475,-

 • Quick view

  Bopita Verona Commode Wit

  De Bopita Verona Commode Wit is een praktisch meubel wat beschikt over drie soft-close laden. Iedere lade is voorzien van een smalle en lange handgreep. Het meubel is gemaakt van MDF zodat het lang mee kan gaan.

  329,-

  299,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Commode Wit

  De Bopita Lynn Commode Wit beschikt over drie laden met twee ronde uitsparingen als handgrepen. De kleurcombinatie kenmerkt de Lynn serie. De commode is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang mee kan doen.

  525,-

  475,-

 • Quick view

  Bopita Charlotte Commode Wit

  De Bopita Charlotte Commode Wit is een stijlvol en sierlijk meubel welke beschikt over drie soft-closing laden. Vervaardigd van kwalitatief MDF wat is afgewerkt met een milieu- en kindvriendelijke lak.

  649,-

  589,-

 • Quick view

  Bopita Fiore Commode Wit

  De Bopita Fiore Commode Wit is een mooi meubel en beschikt over drie opbergladen met retro handknoppen. Het meubel is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  299,-

  269,-

11 Resultaten