Babypark, Commode

Bopita commodes

Maak de kamer van je kindje compleet met een commode van Bopita. Ons assortiment Bopita commodes is heel divers. Veel Bopita commodes hebben een mooi, modern en minimalistisch design. Wij verkopen echter ook Bopita commodes met een meer klassiek karakter. Ons aanbod Bopita commodes kan elke keer weer variëren. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

Lees meer...

Een stijlvolle en praktsiche Bopita commode

De meeste commodes van Bopita zijn voorzien van drie ruime lades waarin je veel spulletjes van je kindje kwijt kunt. Vrijwel elke Bopita commode is witgelakt. Wit komt altijd heel vrolijk over en is daarnaast vrijwel overal mee te combineren. De kleur wit is dan ook perfect voor een babykamer. Meestal hebben wij ook commodes van Bopita in andere tinten in ons assortiment. Een bruine, vintage commode van Bopita is ook een aanrader. Met zo’n commode haal je echt iets bijzonders in huis. Een vintage commode van Bopita ziet er extra stijlvol uit en is helemaal van deze tijd.

Over Bopita

Bopita is een Nederlands bedrijf dat baby- en kindermeubels maakt. De bedbanken, kasten, ledikanten, boxen, nachtkastjes en commodes van Bopita zijn kwalitatief goed en vallen op door het mooie, moderne design. Het is een aanrader om voor de kamer van je kindje Bopita meubels van dezelfde collectie te bestellen, zodat deze mooi bij elkaar passen. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Bopita en laat je verrassen door alle mooie designs! Bopita commodes en andere meubels van Bopita zijn online te bestellen via onze webshop. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een leverafspraak. Wij vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk van je aankoop kunt genieten. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
24 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Uno Bladvergroter Mat Zwart

  De Bopita Uno Bladvergroter Mat Zwart is een praktisch en stijlvolle bladvergroter. De bladvergroter is eenvoudig aan de commode te bevestigen. Door de opstaande randen kan het waskussen niet verschuiven.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Bo Bladvergroter Zwart

  De Bopita Bo Bladvergroter Zwart is een praktisch en stijlvolle bladvergroter. De Bopita bladvergroter is eenvoudig aan de commode te bevestigen. Door de opstaande randen kan het waskussen niet verschuiven.
  69,-
 • Quick view

  Bopita Camille Commode Wit

  De Bopita Camille Commode Wit is een praktisch en stijlvolle commode. De commode is voorzien van 3 ruime lades en bieden genoeg opbergruimte. De Camille commode is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.

  609,-

  494,88

 • Quick view

  Bopita Narbonne Commode Wit

  De Bopita Narbonne Commode Wit 60 x 120 cm heeft een landelijke stijl en beschikt over drie soft-close laden die de nodige opbergruimte bieden. De fronten beschikken over twee handknoppen zodat het makkelijk uit te schuiven is.

  549,-

  499,-

 • Quick view

  Bopita Vera Commode Wit

  Het Bopita Vera Commode Wit is een leuk meubel in een strak design. De commode beschikt over drie soft-closing laden voor de nodige opbergruimte. Het kan met verschillende stijlen gecombineerd worden.

  329,-

  279,-

 • Quick view

  Bopita Paris Bladvergroter Wit / Eiken

  Het Bopita Paris Bladvergroter Wit / Eiken is een praktisch en stijlvolle bladvergroter. De bladvergroter kenmerkt zich door de diagonale groeven en eiken accenten. Daarnaast is de bladvergroter gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,-
 • Quick view

  Bopita Corsica Bladvergroter Wit

  De Bopita Corsica Bladvergroter Wit is een praktisch en stijlvolle bladvergoter. De bladvergroter is enkel geschikt voor commodes uit de Bopita Corsica serie. De bladvergroter is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  55,-
 • Quick view

  Bopita Paris Commode Wit / Eiken

  De Bopita Paris Commode Wit / Eiken is een praktisch en stijlvolle commode. De commode kenmerkt zich door de diagonale groeven en eiken accenten. Daarnaast is de commode gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  609,-

  549,-

 • Quick view

  Bopita Anne Commode Wit

  De Bopita Anne Commode Wit is een kwalitatieve commode die beschikt over drie opbergladen met softclosing. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF en is afgewerkt met een kindvriendelijke lak. Het past bij iedere stijl.

  375,-

  299,-

 • Quick view

  Bopita Locker Commode Wit

  De Bopita Locker Commode Wit is een commode wat beschikt over drie laden en een deur. Een handig meubel wat erg praktisch is in de babykamer.

  329,-

  314,-

 • Quick view

  Bopita Fenna Commode Grey / Naturel

  De Bopita Fenna Commode Grey beschikt over drie soft-close laden waardoor het meubel strak oogt. De kleurencombinatie van wit met beuken details kenmerken de serie. De commode is gemaakt van kwalitatief MDF.

  409,-

  349,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Commode Wit

  De Bopita Thijn Commode Wit is een kwalitatieve commode van MDF. Het beschikt over drie soft-close laden die zorgen voor veel opbergruimte. De laden kunnen gemakkelijk open met de uitsparing die bovenin het ladefront bevind.

  365,-

  301,75

 • Quick view

  Bopita Lisa Commode Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Commode Wit / Naturel beschikt over drie soft-closing opbergladen die de nodige opbergruimte bieden. Het meubel heeft een Scandinavische uitstraling.

  495,-

  449,-

 • Quick view

  Bopita Belle Commode Wit

  De Bopita Belle Commode Wit beschikt over een sierlijk design. De drie opbergladen met handknoppen creëren genoeg opbergruimte in de babykamer. Het meubel is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  549,-

  445,-

 • Quick view

  Bopita Corsica Commode Wit

  De Bopita Corsica Commode Wit is een kwalitatieve commode van MDF. Het beschikt over drie soft-close laden die zorgen voor veel opbergruimte. De laden kunnen gemakkelijk aan de bovenkant open geschoven worden.

  495,-

  449,-

 • Quick view

  Bopita Emma Commode Wit / Grijs

  De Bopita Emma Commode Wit / Grijs is zeer praktisch en bestaat uit een mooie kleur. De kleur en de beuken details kenmerken de Emma serie. Een mooie serie van is vervaardigd van MDF en is afgewerkt met lak op waterbasis.

  319,-

  289,-

 • Quick view

  Bopita Fenna Commode Wit / Naturel

  De Bopita Fenna Commode Wit / Naturel beschikt over drie soft-close laden waardoor het meubel strak oogt. De kleurencombinatie van wit met beuken details kenmerken de serie. De commode is gemaakt van kwalitatief MDF.

  399,-

  313,73

 • Quick view

  Bopita Indy Commode Wit / Naturel

  De Bopita Indy Commode Wit / Naturel is een mooi meubel in een stijlvol design. Zeer kenmerkend zijn de ranke beuken poten onder de commode. Het beschikt over drie softclosing opbergladen voor de opbergruimte.

  329,-

  259,-

 • Quick view

  Bopita Job Commode Vintage Honey

  De Bopita Job Commode Vintage Honey is een mooi meubel met fronten die bestaan uit een visgraatmotief. Om het meubel zit een zwarte omlijsting die het compleet maakt. De laden beschikken over softclose-systeem.

  459,-

  403,90

 • Quick view

  Bopita Evi Commode Wit

  De Bopita Evi Commode Wit is een praktisch meubel die beschikt over drie grote laden voor de nodige opbergruimte. Kenmerkend voor deze serie is de ovale groef die op ieder front bevind waardoor het sierlijk oogt.

  409,-

  336,20

 • Quick view

  Bopita Lynn Commode Wit

  De Bopita Lynn Commode Wit beschikt over een scandinavische look en is gemaakt van hoogwaardig MDF en beuken materiaal. Daarnaast is de stijlvolle commode geschikt voor zowel een jongens als meiden kamer.

  549,-

  459,-

 • Quick view

  Bopita Charlotte Commode Wit

  De Bopita Charlotte Commode Wit is een stijlvol en sierlijk meubel welke beschikt over drie soft-closing laden. Vervaardigd van kwalitatief MDF wat is afgewerkt met een milieu- en kindvriendelijke lak.

  659,-

  599,-

 • Quick view

  Bopita Evi Wandrek Wit

  De Bopita Evi Wandrek Wit is een leuk meubeltje wat beschikt over drie ophangknoppen en is afgewerkt met twee sierlijke latten aan beide zijkanten. Een ideaal wandrek boven de commode van deze serie.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Lucca Commode Wit

  De Bopita Lucca Commode Wit is een kwalitatief MDF meubel wat beschikt over drie softclosing laden. Op ieder front bevinden twee cognac lederen handgrepen. Het meubel heeft een tijdloos design.

  409,-

  319,-

24 Resultaten