Babypark, Commode

Cam Cam commodes

Een commode van Cam Cam is praktisch en stijlvol. Het design van vrijwel elke commode van Cam Cam is geïnspireerd door de Franse verfijndheid en het Scandinavische minimalisme. Het uiteindelijke resultaat is prachtig. De meeste Cam Cam commodes zijn gemaakt van MDF-materiaal, soms aangevuld met bijvoorbeeld dennenhout. Veel Cam Cam commodes zijn uitgevoerd in zachte tinten die vrijwel overal mee matchen.

Lees meer...

Praktische Cam Cam commode

Een Cam Cam commode is heel praktisch. Soms is het commodeblad uitklapbaar. Het voordeel hier van is dat zo’n commode later gewoon als kastje te gebruiken is. Een Cam Cam commode is heel gemakkelijk te monteren. De planken van een Cam Cam commode zijn meestal in hoogte verstelbaar.

Over Cam Cam

Met Cam Cam meubels, beddengoed en accessoires zorg je voor een kalme en harmonieuze slaapomgeving voor je kindje. Vrijwel alle producten van Cam Cam zijn uitgevoerd in zachte tinten die rust uitstralen. Cam Cam commodes en andere meubels hebben vaak een heel speciaal ontwerp dat er niet standaard uitziet. Alle Cam Cam producten worden gemaakt met respect voor het milieu. De gebruikte materialen bevatten geen gifstoffen. Cam Cam maakt bijvoorbeeld alleen gebruik van natuurlijke kleurstoffen. Ons assortiment van Cam Cam is heel divers. Het is leuk om jouw gewenste Cam Cam commode te combineren met andere meubels uit dezelfde collectie. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassend Cam Cam ledikant. Onze producten van Cam Cam Cam zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen de commode zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cam Cam Harlequin Commode

    De klassieke Cam Cam Harlequin Commode is een opvallende verschijning. De Harlequin commode is multifunctioneel en gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor je jarenlang plezier van de commode hebt.
1 Resultaten