Babypark, Commode

Coming Kids commodes

Op de Babypark website vind je een groot aanbod aan Coming Kids commodes. De commodes van Coming Kids zijn in verschillende stijlen en kleuren te verkrijgen. Of je nu van klassiek houdt, of liever iets moderns hebt, op Babypark kun je ze online kopen. Commodes van Coming Kids zijn veilig, en handig voor jouw en je baby. Al onze commodes van Coming Kids bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Lees meer...

Commode van Coming Kids met verschillende indelingen

De commodes van Coming Kids zijn op verschillende manieren ingedeeld. Je kunt online een Coming Kids commode kopen waar veel lades in zitten, of juist een commode met maar een paar vakken. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel spullen je in de commode wilt bewaren. Ook verschillen de commodes in hoogte en breedte. Je kunt zelf kijken welke maat je het fijnst vindt. In sommige Coming Kids commodes zit één open vak en slechts één lade. Deze commode van Coming Kids heeft als voordeel dat deze lekker compact is. Dat is ideaal voor een kleine babykamer.

Commode Coming Kids in verschillende stijlen

Van Coming Kids zijn commodes in verschillende stijlen verkrijgbaar. Sommige commodes vallen op door hun bijzondere design en kleur. Denk bijvoorbeeld aan een kleine, gele commode met een scandinavische look. Geel kan echt leuk zijn. Die kleur maakt de babykamer speels en vrolijk. Wij verkopen commodes van Coming Kids in een verfijnde, klasieke stijl óf commodes Coming Kids met een vrij strak ontwerp in een neutrale kleur. Elke Coming Kids commode heeft iets bijzonders, of het nu de kleur is die eruit springt of vooral het design. Coming Kids commodes zien er altijd heel uniek uit. Deze commodes zijn een echte aanrader!Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Coming Kids Harper Commode

  De Coming Kids Harper Commode heeft drie ruime opberglades waarvan de fronten zijn voorzien van een visgraatmotief. De commode is uitgevoerd met soft close en geeft de babykamer een warme uitstraling.

  539,-

  429,-

 • Quick view

  Coming Kids Havana Commode Yellow

  De Coming Kids Havana Commode Yellow is ideaal op de kleine babykamer. Het meubel beschikt over een lade en een legplank om het nodige op te bergen. Een mooie commode in een Scandinavische look.

  279,-

  149,-

 • Quick view

  Coming Kids Zavi Commode Grey

  De Coming Kids Zavi Commode Grey is een meubel van kwalitatief grenenhout. Het beschikt over drie ruime opbergladen welke beschikken over een soft-close systeem. Een meubel wat stoer oogt.

  469,-

  409,-

3 Resultaten