Babypark, Commode

Een commode van Europe Baby kopen

 

Stijlvolle commodes
Online op de Babypark website zit je goed als je op zoek bent naar een commode van Europe Baby. De commodes van Europe Baby zijn in verschillende stijlen te verkrijgen. Je kunt ervoor kiezen om een klassieke commode te kopen met een koloniale tint. Maar er zijn ook moderne commodes, bijvoorbeeld met een witte glans.

Lees meer...

 

Verschillende indelingen
De Europe Baby commode is speciaal ontworpen zodat je gemakkelijk overal bij kunt. De commodes zijn op verschillende manieren ingericht. Je kunt kiezen voor een commode met veel lades, of voor een commode met weinig lades. Ook zijn er commodes waarbij de lades geen handvaten hebben. Je hoeft alleen een tikje te geven, en dan gaat de la vanzelf open. Deze lades zijn ideaal als je je handen vol hebt.

 

Aanbiedingen en meer commodes
De commodes hebben goede prijzen, en op de Babypark website zijn de Europe Baby commodes ook nog eens geregeld in de aanbieding. Voor andere commodes kun je terecht bij een van de andere merken op de website. Zo is het aanbod bij eigen merk; Babypark Exclusief, ook erg uitgebreid.

Lees minder...
24 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Ralph Commode Mat

  Met deze Europe Baby Ralph Commode Mat kan je gemakkelijk je kindje verschonen. De commode beschikt over 1 lade en 1 open schap. Het bovenblad is zo gemaakt dat een waskussen er precies tussen past.
  159,-
 • Quick view

  Europe Baby Sterre Commode Wit

  De Europe Baby Sterre Commode Wit is stijlvol én praktisch in gebruik. De commode biedt met drie ruime lades genoeg opbergruimte. De lades zijn voorzien van soft closing zodat je deze geruisloos kunt sluiten.

  379,99

  349,-

 • Quick view

  Europe Baby Ralph Commode Wit

  Met deze praktische en strak afgewerkte Europe Baby Ralph Commode Wit wordt het verschonen van je kindje een makkie. De commode beschikt over 3 ruime laden en het bovenblad is zo gemaakt dat een waskussen er precies tussen past.

  174,90

  159,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Commode Oak

  De Europe Baby Sylt Commode Oak heeft een strak design en is erg praktisch. De commode is gemaakt van hoogwaardig materiaal, beschikt over voldoende opbergruimte en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  309,-

  279,-

 • Quick view

  Europe Baby Nova Commode Zwart

  De Europe Baby Nova Commode Zwart is een echte eyecather in de babykamer. Daarnaast biedt de Nova commode voldoende opbergruimte. Verder is de commode stijlvol afgewerkt met zwarte kunststof handgreepjes.

  199,99

  179,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt II Commode Wit

  De Europe Baby Sylt II Commode Wit beschikt over 3 ruime lades met voldoende opbergruimte. De commode perfect te combineren met andere producten van de Europe Baby Sylt II kamer. Voorzien van soft close.

  285,99

  259,99

 • Quick view

  Europe Baby Sarah Commode

  Met deze praktische Europe Baby Sarah Commode gaat het verschonen van je kindje een gemakkelijk. De commode beschikt over 3 ruime laden en het bovenblad is zo gemaakt dat er precies een waskussen tussen past.
  169,99
 • Quick view

  Europe Baby Atlantic Commode Wit

  De Europe Baby Atlantic Commode Wit is afgewerkt en zonder handgrepen. De laden sluiten mooi aan en beschikken over soft-close systeem.

  515,90

  469,-

 • Quick view

  Europe Baby Ralph Commode Opberglade Mat

  De Stijlvolle Europe Baby Ralph Commode Opberglade Mat is een handige 2e opberglade voor de Europe Baby Ralph Commode. Hierin kan je nog meer verzorgingsspullen van je kindje opbergen. Gemaakt van hoogwaardig MDF.
  59,-
 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Commode Wit

  De Europe Baby Vittoria III Commode Wit valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tint zorgt ervoor dat de commode in vrijwel elk interieur past.

  274,99

  249,99

 • Quick view

  Europe Baby Juno Commode Grijs

  De Europe Baby Juno Commode Grijs is praktisch en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van plaatmateriaal en zijn voorzien van ruime opberglades. Voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  273,-
 • Quick view

  Europe Baby Evy Commode Zwart

  Met deze Europe Baby Evy Commode Zwart kan je gemakkelijk je kindje verschonen. De commode beschikt over 1 kastje met legplank en 2 open schappen. Verder is de Evy commode gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  329,99

  299,-

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria Commode Grijs / Zwart

  De Europe Baby Vittoria Commode Grijs / Zwart is perfect te combineren met andere items uit de Vittoria serie. De commode heeft drie ruime opbergladen waarin je voor alle babyspulletjes een plek kunt vinden.

  302,49

  274,99

 • Quick view

  Europe Baby Juno Commode Wit

  De Europe Baby Juno Commode Wit is praktisch en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van plaatmateriaal en zijn voorzien van ruime opberglades. Voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  303,-
 • Quick view

  Europe Baby Evy Commode Wit

  Met deze Europe Baby Evy Commode Wit kan je gemakkelijk je kindje verschonen. De commode beschikt over 1 kastje met schap en 2 open schappen. Verder is de stijlvolle Evy commode gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  309,99

  279,-

 • Quick view

  Europe Baby Nova Commode Eiken

  De Europe Baby Nova Commode Eiken is een echte eyecather is de babykamer. De commode biedt voldoende opbergruimte voor alle spulletjes van je kindje. Verder is de commode stijlvol afgewerkt met zwarte handgreepjes.

  185,90

  169,-

 • Quick view

  Europe Baby Sterre Commode XL Zwart / Oak

  De Europe Baby Sterre Commode XL Zwart / Oak is voorzien van soft close en is daardoor praktisch in gebruik. De commode heeft drie ruime lades en een hanggedeelte die voldoende ruimte bieden voor alle spulletjes.

  709,99

  649,-

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Commode Zwart

  De Europe Baby Vittoria III Commode Zwart valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tint zorgt ervoor dat de commode in vrijwel elk interieur past.

  285,99

  259,99

 • Quick view

  Europe Baby Sterre Commode Zwart / Oak

  De Europe Baby Sterre Commode Zwart / Oak is stijlvol én praktisch in gebruik. De commode biedt met drie lades genoeg opbergruimte. De lades zijn voorzien van soft closing zodat je deze geruisloos kunt sluiten.

  469,99

  429,-

 • Quick view

  Europe Baby Evy Ladeset Zwart

  De stijlvolle Europe Baby Evy Ladeset Zwart zijn 2 handige opberglades voor de Europe Baby Evy Commode. Hierin kan je nog meer verzorgingsspullen van je kindje opbergen. Gemaakt van hoogwaardig MDF / plaatmateriaal.

  99,99

  89,-

 • Quick view

  Europe Baby Sterre Commode XL Wit

  De Europe Baby Sterre Commode XL Wit is voorzien van soft close en is daardoor praktisch in gebruik. De commode heeft drie ruime lades en een hanggedeelte die voldoende ruimte bieden voor alle spulletjes.

  659,99

  599,-

 • Quick view

  Europe Baby Juno Commode Lichtgrijs

  De Europe Baby Juno Commode Lichtgrijs is robuust vormgegeven en is erg praktisch in gebruik. De drie ruime lades zijn voorzien van soft-closing. De Juno Commode is gemaakt van massief naaldhout en voldoet aan de veiligheidseisen.

  429,-

  349,-

 • Quick view

  Europe Baby Evy Commode Met Lades Zwart

  Met deze Europe Baby Evy Commode Met Lades Zwart kan je makkelijk je kindje verschonen. De commode beschikt over 1 kastje met schap en 2 lades. Verder is de stijlvolle Evy commode gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  429,98

  388,-

 • Quick view

  Europe Baby Nova Commode Zwart Eiken

  De Europe Baby Nova Commode Zwart Eiken is een eyecather is de babykamer. De commode biedt voldoende opbergruimte voor alle spulletjes van je kindje. Verder is de commode stijlvol afgewerkt met zwarte handgreepjes.

  197,99

  179,99

24 Resultaten
Trustpilot