Babypark, Commode

Een commode van Europe Baby kopen

 

Stijlvolle commodes
Online op de Babypark website zit je goed als je op zoek bent naar een commode van Europe Baby. De commodes van Europe Baby zijn in verschillende stijlen te verkrijgen. Je kunt ervoor kiezen om een klassieke commode te kopen met een koloniale tint. Maar er zijn ook moderne commodes, bijvoorbeeld met een witte glans.

Lees meer...

 

Verschillende indelingen
De Europe Baby commode is speciaal ontworpen zodat je gemakkelijk overal bij kunt. De commodes zijn op verschillende manieren ingericht. Je kunt kiezen voor een commode met veel lades, of voor een commode met weinig lades. Ook zijn er commodes waarbij de lades geen handvaten hebben. Je hoeft alleen een tikje te geven, en dan gaat de la vanzelf open. Deze lades zijn ideaal als je je handen vol hebt.

 

Aanbiedingen en meer commodes
De commodes hebben goede prijzen, en op de Babypark website zijn de Europe Baby commodes ook nog eens geregeld in de aanbieding. Voor andere commodes kun je terecht bij een van de andere merken op de website. Zo is het aanbod bij eigen merk; Babypark Exclusief, ook erg uitgebreid.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Atlantic Commode Wit

  De Europe Baby Atlantic Commode Wit is afgewerkt en zonder handgrepen. De laden sluiten mooi aan en beschikken over soft-close systeem.

  384,-

  349,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Commode Oak

  De Europe Baby Sylt Commode Oak heeft een strak design en is erg praktisch. De commode is gemaakt van hoogwaardig materiaal, beschikt over voldoende opbergruimte en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  285,-

  259,-

 • Quick view

  Europe Baby Sterre Commode Wit

  De Europe Baby Sterre Commode Wit is stijlvol én praktisch in gebruik. De commode biedt met drie ruime lades genoeg opbergruimte. De lades zijn voorzien van soft closing zodat je deze geruisloos kunt sluiten.

  319,-

  289,-

 • Quick view

  Europe Baby Briljant Commode Wit Hoogglans

  Een mooie wit hoogglans commode die afgewerkt is zonder handgrepen. Je hoeft enkel een keer op één van de lades te drukken en hij schuift automatisch open. De commode is gemaakt van hoogwaardig mdf-materiaal.

  339,-

  309,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Commode Wit

  De Europe Baby Sylt Commode Wit heeft een strak design en is erg praktisch. De commode is gemaakt van hoogwaardig materiaal, beschikt over voldoende opbergruimte en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  263,-

  239,-

 • Quick view

  Jelle Commode Klein Wit

  Stoere en robuuste commode uit de serie Jelle White.

  309,-

  249,-

6 Resultaten