Babypark, Commode

Kidsmill commodes

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Kidsmill commodes. Of je nu zoekt naar een moderne, strakke commode in neutrale kleuren, een commode met rieten manden in een landelijke stijl of een commode in sixties stijl. Een Kidsmill commode met of zonder handgrepen aan deuren en lades? Van het merk Kidsmill zijn commodes in hele uiteenlopende stijlen verkrijgbaar. Alle Kidsmill commodes zien er stuk voor stuk heel sfeervol uit. Kidsmill commodes in smoked grey zijn ook een echte aanrader. De mooie, warme grijstinten van deze commode geven de babykamer een knusse, gezellige sfeer.

 

Lees meer...

Kidsmill commodes met veel opbergruimte

Elke commode van Kidsmill ziet er weer heel anders uit. De meeste Kidsmill commodes bevatten veel opbergruimte. In de ene commode is de ruimte weer anders verdeeld dan in de andere. Sommige Kidsmill commodes bevatten alleen lades, andere ook opbergvakken. Het is maar net waar je voor kiest. Het maakt natuurlijk ook uit wat je in de commode wilt opbergen. Heb je naast de Kidsmill commode ook nog veel kastruimte of juist niet?

 

Andere praktische details

Sommige Kidsmill commodes hebben een extra groot commodeblad. Dat is ideaal, want zo heb je lekker veel ruimte om je kindje te verschonen of om te kleden. Misschien vind je het ook wel handig om een commodemandje of andere spulletjes op de commode neer te leggen. Veel deuren en lades van Kidsmill commodes bevatten softclose geleiding. Dat betekent dat je de deuren en lades bijna geruisloos dicht doet. Dit is natuurlijk heel fijn als je nog even wat uit de commode van Kidsmill wilt halen terwijl je kindje in dezelfde ruimte ligt te slapen. De commodes van Kidsmill voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie Kidsmill commode online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.Lees minder...
51 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Hoogglans Commode Wit

  Deze Kidsmill Alaska Hoogglans Commode Wit heeft drie laden. Het strakke design en hoogglans materiaal maken de commode zeer geschikt voor een moderne babykamer.

  439,-

  399,-

 • Quick view

  Kidsmill Royal Wit Commode

  De Kidsmill Royal Wit Commode is een echte 'eye catcher' in de babykamer. De nostalgische uitstraling en de fijne afwerking zorgen ervoor dat jij jouw kindje op een koninklijke wijze kan verschonen.

  631,-

  574,-

 • Quick view

  Kidsmill Nikki Commode

  De Nikki Commode heeft door de vier lades genoeg opbergruimte. Het grote commodeblad zorgt ervoor dat je genoeg ruimte hebt om je kindje te verschonen of te wassen. Ideaal in gebruik en praktisch dus!

  406,-

  369,-

 • Quick view

  Kidsmill Lasse Commode

  De Kidsmill Lasse Commode is stijlvol én gebruiksvriendelijk. Zo is de commode voorzien van het "push open" systeem en soft closing. Hierdoor kun je de lades eenvoudig open duwen en weer geruisloos sluiten.

  494,-

  449,-

 • Quick view

  Kidsmill Loft Commode Wit

  De stijlvolle Kidsmill Loft Commode Wit is een praktische aanwinst voor iedere babykamer. De Loft Commode Wit heeft een prettige werkhoogte en is uitgevoerd met drie ruime lades met soft closing die geruisloos sluiten.

  329,-

  299,-

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Commode Wit

  Een nostalgische commode welke is gemaakt van MDF materiaal en vurenhout. De commode beschikt over een ruim blad om je baby te verschonen en heeft maar liefst 6 laden.

  494,-

  449,-

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Commode Wit

  Met de Kidsmill Long Island Commode Wit verschoon je jouw kindje helemaal in stijl. De commode is gemaakt van hoogwaardig mdf materiaal en beschikt over drie ruime laden.

  406,-

  369,-

 • Quick view

  Kidsmill Accent Commode Wit

  De Accent Commode Wit Kidsmill Accent Commode Wit is greeploos en past hierdoor perfect in een moderne babykamer. Met drie lades tot je beschikking heb je genoeg opbergruimte voor de verzorgingsspulletjes die je nodig hebt voor je kindje.

  459,-

  419,-

51 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3