Babypark, Commode

Leander commode: design & comfort

 

Mooie meubels voor de kinderkamer
Wanneer je de kinderkamer gaat inrichten, heb je natuurlijk een commode nodig. Ben je op zoek naar iets speciaals, kies dan eens voor de commode van Leander. Deze design meubelen worden niet alleen ontworpen op uiterlijk, maar ook op gebruikersgemak. Want het verschonen van je kindje wil je wel zo comfortabel mogelijk kunnen doen. Dankzij het ruime vak onder het aankleedkussen kun je snel bij de luiers en andere spulletjes die je nodig hebt.

Lees meer...

 

Leander commodes online bij Babypark.nl
Ben je op zoek naar een mooie Leander commode, dan kun je deze kopen op Babypark.nl. De Leander commodes worden allemaal geleverd met aankleedkussen, zodat je er geen ander kussen bij hoeft te kopen. Dat scheelt, want de aankleedkussens zijn op maat gemaakt, zodat ze perfect passen op de commodes van Leander.

 

Natuurlijk ben je ook aan het juiste adres bij Babypark.nl als je op zoek bent naar een mooie aanbieding van een Leander commode of andere Leander meubels.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Leander Linea Commode

  De Leander Linea Commode is een meubel waarvan je heel lang plezier hebt. Vanaf de geboorte kan je het gebruiken als commode en wanneer je kindje ouder wordt is het als opbergkast een praktisch meubel.
  829,-
 • Quick view

  Leander Linea Commode Incl. Waskussen

  De Leander Linea Commode Incl. Waskussen is erg functioneel. Daarnaast heeft de commode een mooi en tijdloos design. De commode is in hoogte verstelbaar en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  379,-
 • Quick view

  Leander Classic Commode

  De Leander Classic Commode is een kwalitatieve commode die over drie ruime opbergladen beschikt. De commode is multifunctioneel en gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor je er jarenlang plezier van hebt.
  819,-
 • Quick view

  Leander Luna Commode White / Oak

  De Leander Luna Commode White / Oak is een kwalitatieve commode die over drie ruime opbergladen beschikt. Het meubel loopt schuin naar boven waardoor het uniek oogt. Een leuk meubel in iedere babykamer.
  759,-
 • Quick view

  Leander Luna Commode Grey / Oak

  De Leander Luna Commode Grey / Oak is een kwalitatieve commode die over drie ruime opbergladen beschikt. Het meubel loopt schuin naar boven waardoor het uniek oogt. Een leuk meubel in iedere babykamer.
  759,-
5 Resultaten
Trustpilot