Babypark, Commode

Stapelgoed commode

 

Geef de babykamer van je kindje een gezellige uitstraling met een mooie Stapelgoed commode. Een Stapelgoed commode ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook heel praktisch. In de opbergladen of op de opbergplanken kun je meer dan genoeg spulletjes kwijt.

Lees meer...

 

Over Stapelgoed

Stapelgoed ontstond vanuit een passie voor eigentijds en creatief wonen. Steeds weer weet Stapelgoed unieke materialen op een verrassende manier met elkaar te combineren. Met behulp van de leukste vintage stoffen en materialen maakt Stapelgoed eigentijdse producten voor jouw huis.

 

Winkel en bestel online

Bij Babypark winkel je eenvoudig online. In een ontspannen sfeer zoek je de allerleukste Stapelgoed commode uit. De meubels worden op afspraak geleverd door onze bezorgservice op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Loft Grijs Lade Op Wielen

  De Stapelgoed Loft Grijs Lade Op Wielen is een handig en functioneel meubel wat onder de kast of bedbank neergezet kan worden. De lade beschikt over twee cognac lussen zodat het makkelijk onder geschoven kan worden.

  199,-

  174,13

 • Quick view

  Stapelgoed Loft Commode / Bureau Grijs

  Met de Stapelgoed Loft Commode / Bureau Grijs kan je wel even vooruit! De commode beschikt over twee planken. Wanneer je een plank naar boven legt kan het functioneren als een bureau waarachter gestudeerd kan worden.
  349,19
 • Quick view

  Stapelgoed Loft Grijs Commode Met Laden

  De Stapelgoed Loft Grijs Commode Met Laden is een robuust meubel en beschikt over twee laden. Aan voorkant van beide laden zijn er leren lussen bevestigd zodat het makkelijk open of dicht gedaan kan worden.
  449,-
3 Resultaten