Woood kledingkasten

De mooiste Woood kledingkasten koop je bij Babypark. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Woood kledingkasten aan. Kies het ontwerp uit dat past bij jouw wensen en behoeften. Woood kledingkasten zijn duurzaam en praktisch, kortom, een aanbeveling waard.

Lees meer...

Over Woood

Alle meubels van Woood hebben een stoere en eigentijdse uitstraling. De typische Woood-stijl valt je meteen op. De vormgeving komt robuust over. Woood verwerkt in haar producten vooral massief houten materialen, zoals FSC grenen en eiken. Alle Woood kledingkasten zijn van goede kwaliteit.

Online bestellen

De Woood kledingkast van jouw keuze bestel je heel gemakkelijk online via Babypark.nl. 

Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Woood Morris Kast 2-Deurs Grenen Leem

  De Woood Morris Kast 2-Deurs Grenen Leem is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De kast beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van de Woood Morris collectie.

  479,-

  449,-

 • Quick view

  Woood Stijn Kast 2-Deurs Zwart

  De Woood Stijn Kast 2-Deurs Zwart is een praktische kast en beschikt over voldoende opbergruimte. Verder is de kast voorzien van een stijlvol design en perfect te combineren met andere producten van Woood.

  499,-

  374,-

 • Quick view

  Woood Morris Nachtkastje Grenen Leem

  Het Woood Morris Nachtkastje Grenen Leem is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het nachtkastje beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van de Woood Morris collectie.

  119,-

  89,25

 • Quick view

  Woood James Vitrinekast Noten Zwart

  De Woood James Vitrinekast Noten Zwart is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De stijlvolle vitrinekast beschikt over voldoende opbergruimte. Het interieur van de kast heeft een natuurlijke hout kleur.

  829,-

  649,-

 • Quick view

  Woood Connect Kast 3-Deurs Met Lade

  De Woood Connect Kast 3-Deurs Met Lade Zwart is een stoere kast gemaakt van massief, FSC gecertificeerd grenenhout. Daarnaast is het mogelijk om met de connect kasten een kastenwand naar wens te creeëren.

  Normale prijs: 599,-

  Special Price 419,30

 • Quick view

  Woood Kledingkast 2-Deurs Metaal Zwart

  De Woood Kledingkast 2-Deurs Metaal Zwart is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De stijlvolle kast beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van het merk Woood.

  529,-

  379,-

 • Quick view

  Woood Dennis Kledingkast + Laden Steel Grey 2-Deurs

  De Woood Dennis Kledingkast + Laden Steel Grey 2-Deurs is een robuuste kast met een praktische indeling. Het heeft een geborstelde afwerking waardoor de noesten, scheurtjes en oneffenheden zichtbaar zijn.

  499,-

  379,-

 • Quick view

  Woood Skybox Nachtkastje

  Het Woood Skybox Nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het stijlvolle Skybox nachtkastje beschikt over voldoende opbergruimte en is perfect te combineren met andere producten van het merk Woood.

  169,-

  143,65

 • Quick view

  Woood Row Opbergkast Wit 2-Deurs

  De Woood Row Opbergkast Wit 2-Deurs is een mooie en kwalitatieve kast welke genoeg opbergruimte biedt. Het is een kast wat met elke type stijl gecombineerd kan worden en altijd leuk staat. Een handige uitbreiding.

  399,-

  311,22

 • Quick view

  Woood Cas Lockerkast Zwart 1-Deurs

  De Woood Cas Lockerkast Zwart 1-Deurs is een metalen kast in een stoere en vintage look. De indeling beschikt over 3 opbergplanken welke voor de nodige opbergruimte zorgen. Een kast wat tegen een stootje kan.

  135,-

  97,-

 • Quick view

  Woood Gijs Boerenkast

  De Woood Gijs Boerenkast is een stoere kast met een grof bezaagde afwerking. De deur dien je dicht te houden met een schuif. De indeling beschikt over vier opbergplanken. Een kast in een landelijke stijl!

  Normale prijs: 359,-

  Special Price 251,30

 • Quick view

  Woood Dennis Kledingkast 2-Deurs

  De Woood Dennis Kledingkast Betongrijs 2-Deurs is een robuuste kast met een praktische indeling. Het heeft een geborstelde afwerking waardoor de noesten, scheurtjes en oneffenheden zichtbaar zijn.

  Normale prijs: 449,-

  Special Price 319,-

 • Quick view

  Woood Connect Ladekast Wit

  De Woood Connect Ladekast Wit is een eventuele uitbreiding op de Connect kasten van Woood maar kan uiteraard ook los neergezet worden. De kast is gemaakt van kwalitatief grenen en MDF waardoor het lang mee gaat.
  349,-
 • Quick view

  Woood Cas Lockerkast Zwart 3-Deurs

  De Woood Cas Lockerkast Zwart 3-Deurs is een metalen kast met drie deuren in een stoere en vintage look. De indeling beschikt over 3 opbergplanken welke voor de nodige opbergruimte zorgen.

  135,-

  108,-

 • Quick view

  Woood Dian Opbergkast Grenen Diep Zwart

  De Woood Dian Opbergkast Grenen Diep Zwart is voorzien van een stijlvol design en perfect te combineren met andere producten van de Dian collectie van het merk Woood. Beschikt over voldoende opbergruimte.
  379,-
 • Quick view

  Woood Dennis Nachtkastje Beton Grey

  Maak de kinderkamer compleet met het praktische Woood Dennis Nachtkastje. Het nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig grenen en heeft een stoere en strakke look.

  119,-

  89,-

 • Quick view

  Woood Connect Kast 2-Deurs

  De Woood Connect Kast 2-Deurs is een praktische kast waarvan je verschillende kasten naast elkaar kan zetten waardoor er een kastenwand gecreëerd wordt. De kast is gemaakt van kwalitatief grenen en MDF en gaat lang mee.

  Normale prijs: 369,-

  Special Price 258,30

 • Quick view

  Woood Dennis Kledingkast 3-Deurs

  De Woood Dennis Kledingkast 3-Deurs is een robuuste kast met een praktische indeling. Het heeft een geborstelde afwerking waardoor de noesten, scheurtjes en oneffenheden zichtbaar zijn.

  Normale prijs: 599,-

  Special Price 419,30

 • Quick view

  Woood Dennis Nachtkastje Grenen Zwart

  Het Woood Dennis Nachtkastje Grenen Zwart bestaat uit één brede legplank bovenin, daaronder links een gedeelde roede en rechts drie gedeelde legplanken. De kast heeft een extra robuuste en stoere uitstraling.

  119,-

  95,-

 • Quick view

  Woood Stage Kledingkast Soap Green 2-Deurs

  De Woood Stage Kledingkast Soap Green 2-Deurs is een kwalitatief grenen kast in een speels en stoere uitstraling. Het beschikt over allerlei opbergruimten zoals een lade of vakken wat de serie kenmerkt.

  699,-

  559,-

 • Quick view

  Woood Locker Nachtkastje Steel Grey

  De Woood Locker Nachtkastje Steel Grey is gemaakt van grenenhout en heeft een geborstelde afwerking zodat je de houtstructuur. Het beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een legplankje.
  119,-
 • Quick view

  Woood Dennis Nachtkastje Steel Grey

  Het Woood Dennis Nachtkastje Steel Grey heeft een stoere look wat komt door nerven die in het grenenhout bevinden. Het nachtkastje is voorzien van een lade en opbergvak waar spullen in opgeborgen kunnen worden.

  119,-

  89,-

22 Resultaten
Trustpilot