Babykamer, Babykamers

Grijze babykamer

Grijs is een kleur die goed kan werken met sterke kleuraccenten. Wie alles in het grijs uitvoert loopt het risico dat de kamer een kille sfeer krijgt. Gelukkig zijn er ook een heleboel grijstinten om mee te variëren. Grijs kan een verfijnde en moderne uitstraling geven aan een kamer. Zilver past ook goed in een grijze opstelling. Bij Babypark hebben we verschillende grijze elementen om jouw babykamer in het grijs mee uit te rusten.

Lees meer...

Assortiment voor grijze babykamers

Wie voor een wat neutralere uitstraling gaat kan met een grijze babykamer dat bewerkstelligen. Kies je voor een tint in antraciet dan krijgt de kamer ook al snel een luxere uitstraling. Bij Babypark hebben we ook bedden die in antraciet zijn uitgevoerd en zo al een grote stempel kunnen drukken op een kinderkamer. Daarnaast vind je ook een heleboel decoratieve elementen in het grijs zoals een vloerkleed van een haai of kies voor een lamp met zilveren sterren of voor een aluminium handgreep. Het voordeel van grijs is dat andere kleuren er goed mee samen gaan. Zo kun je met een klein kleur element direct een opvallend accent leggen. In onze megastores kun je de kleuren naast elkaar leggen om het effect met eigen ogen te bekijken. We hebben verschillende megastores door heel Nederland. Bekijk de website voor de adresgegevens.

Artikelen voor grijze babykamers bestellen

Bestel je meubels en decoratieve elementen voor een babykamer in grijs eenvoudig via Babypark. Wie in onze webshop voor 23:59 uur een bestelling plaatst, verzekert zich er van dat het dezelfde werkdag nog verstuurd wordt. Voor al onze bestellingen geldt dat we het gratis versturen indien het totaalbedrag 20 euro of meer bedraagt.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Vittoria Babykamer Grijs / Zwart

  De Europe Baby Vittoria Babykamer Grijs / Zwart valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.

  555,-

  29,99

 • Quick view

  TWF Juno Babykamer Grijs

  De stijlvolle TWF Juno Babykamer Grijs valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.

  791,-

  29,-

 • Quick view

  Europe Baby Sarah Babykamer Grijs

  De Europe Baby Sarah Babykamer Grijs is een praktische kamer en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.
  39,99
 • Quick view

  Bopita Fenna Babykamer Grey / Naturel

  De Bopita Fenna Babykamer Grey / Naturel is een mooie babykamer welke zich kenmerkt aan grijze kleur met beukenhouten details. De meubels van deze stijlvolle Fenna kamer beschikken over een Scandinavische look.
 • Quick view

  Bopita Emma Babykamer Grijs / Wit

  De Bopita Emma Babykamer Grijs / Wit beschikt over kwalitatief meubilair welke zich kenmerken aan de wit met grijze kleur en de beukenhouten details. Het is een mooie kamer in een Scandinavische look.
5 Resultaten