Babykamer, Babykamers

Zwarte babykamer

Een babykamer geheel in zwart uitvoeren, ligt niet voor de hand. Het komt al snel te donker en zwaarmoedig over. Zwart meubilair en elementen kunnen een kinderkamer echter wel een stijlvolle uitstraling geven. Het combineert ook mooi met bijvoorbeeld rvs-elementen. Of kies voor een zwart marmerblad voor een luxe uitstraling. Bij Babypark hebben we een uitgebreid aanbod van gestylede zwarte babykamers en kinderkamers. Dit biedt een prima uitgangspunt om je eigen babykamer in zwart samen te stellen. Je kan dan zelf de samenstelling wijzigen zodat het precies afgestemd wordt op jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld de laden of handvaten wijzigen of voor een grotere kast kiezen. Uiteraard kun je ook vele verschillende artikelen in het zwart bestellen om jouw kamer mee in te richten.

Lees meer...

Assortiment zwarte babykamer

In ons uitgebreide assortiment vind je vele artikelen in het zwart. Van commode tot een zwarte wandhaak. Bekijk bijvoorbeeld eens de mooie moderne hoogwaardige wiegjes van Kidsmill die in het zwart zijn uitgevoerd met rvs-onderstel. De wieg geeft elke babykamer meteen een luxe uitstraling. Zwart gaat natuurlijk ook mooi samen met wit. Zo hebben we stijlvol monochroom gestreept behang (wit met zwart) of kies voor een wit behang met zwarte stippen of sterren. Bij Babypark zijn er genoeg opties om met zwart te combineren. Bekijk de mogelijkheden online of in een van onze megastores. Wil je een van onze gestylede zwarte babykamers komen bekijken, neem dan eerst even contact op met het filiaal. Aangezien niet al onze megastores even groot zijn, kan het zijn dat niet elke kamer in het betreffende filiaal is te bezichtigen.

Artikelen zwarte babykamers online bestellen

Bestel je de zwarte inrichting voor jouw babykamer online dan bezorgen we gratis wanneer het bestelde een waarde heeft van 20 euro of meer. Indien de bestelling voor 23:59 uur is geplaatst op een werkdag, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Evy / Liam Babykamer Zwart

  De Europe Baby Evy / Liam Babykamer Zwart heeft een stijlvol en typisch Scandinavische design. De meubels van de babykamer zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  966,-

  179,-

 • Quick view

  Europe Baby Sterre Babykamer Zwart / Oak

  De Europe Baby Sterre Babykamer Zwart / Oak heeft een stijlvol en typisch Scandinavische design. De meubels van de babykamer zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  1.394,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular Babykamer Zwart

  Stel zelf de Kidsmill Modular Babykamer Zwart samen! Van de babykamer zijn veel combinaties mogelijk. Je kiest zelf het onderstel van de meubels uit: van staal of van RVS. Ook kun je kiezen voor een bovenblad in het wit, zwart, wit marmer of zwart marmer. Bekijk & bestel de babykamer Modular Zwart...

  834,-

  758,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular Babykamer Zwart Marmer

  Stel zelf de Kidsmill Modular Babykamer Zwart Marmer samen! Van de babykamer zijn veel combinaties mogelijk. Je kiest zelf het onderstel van de meubels uit: van staal of van RVS. Ook kun je kiezen voor een bovenblad in het wit, zwart, wit marmer of zwart marmer. Bekijk & bestel de babykamer Modular Zwart...

  1.049,-

  944,-

 • Quick view

  Bopita Floris Babykamer Zwart / Naturel

  De Bopita Floris Babykamer Zwart / Naturel is met iedere stijl te combineren. Deze serie kenmerkt zich aan zwarte kleur en beukenhouten details. Kortom, een serie in een strakke stijl.
  49,-
 • Quick view

  Bopita Job Babykamer Vintage Honey

  De Bopita Job Babykamer Vintage Honey is een kwalitatief grenen kamer wat zich kenmerkt aan de zwarte kleur in combinatie met fineerhout in visgraatmotief. Een kamer met een warme uitstraling.

  714,-

  50,15

6 Resultaten