Alondra ledikanten

 

Als je originele en prachtig afgewerkte kinder- en babyartikelen wilt kopen, dan ben je bij Alondra aan het goede adres. Alle meubels en textiel van deze Spaanse fabrikant zijn ontworpen met het oog op het welzijn van je kindje en zijn geїnspireerd op de nieuwste trends. Via onze website kun je bijvoorbeeld ledikanten, maar ook schuimstoelen en vloerkleden van Alondra vinden voor een sfeervolle kinderkamer.

Lees meer...

 

Een Alondra babybed met een uniek design

Een Alondra ledikant heeft een stijlvolle, moderne oogoplag en er ligt altijd een doordacht ontwerp aan ten grondslag. Alle producten gaan lang mee en zijn goed te combineren. Hiervoor kun je de prachtige decoratie-artikelen van Alondra of je eigen spullen gebruiken. Hoe je je kinderkamer verder ook wilt inrichten of aankleden, het resultaat zal altijd fantastisch zijn!

 

De maten van het Alondra ledikantje

Onder de productinformatie vind je de afmetingen van de Alondra babybedjes. Bij Babypark kun je ook online zoeken naar een andere aanbieding van Alondra, zoals een commode of linnenkast, die past bij de ledikanten.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Alondra Ledikant Orbit 60 x 120 cm

  Het Alondra Ledikant Orbit is van uitstekende kwaliteit gelakt MDF gemaakt. Het bedje is in hoogte verstelbaar en gemakkelijk te verplaatsen vanwege de wieltjes die onder elke poot zitten.
  610,-
 • Quick view

  Alondra Babybed Clip 60 x 120 cm

  Met het Alondra Babybed Clip heb je een praktisch ledikant met een origineel design. Daarnaast is het ledikant van uitstekende kwaliteit zoals we van Alondra gewend zijn. Met dit ledikantje heb je echt iets exclusiefs!
  645,-
 • Quick view

  Alondra Ledikant Paris 60 x 120 cm

  Het Alondra Ledikant Paris is gemaakt van gelakt MDF en voorzien van het silhouet van de Eiffeltoren. De hoogte van dit ledikantje is verstelbaar en dankzij de wieltjes is het bedje eenvoudig te verplaatsen.
  595,-
 • Quick view

  Alondra Ledikant Evolutive 60 x 120 cm

  Het Alondra Ledikant Evolutive maakt deel uit de van Evolutive serie van Alondra. Deze moderne meubels zijn van uitstekende kwaliteit. Het ledikant is in hoogte verstelbaar en voorzien van handige wieltjes.
  625,-
4 Resultaten