Basicline ledikanten

 

Basicline ledikanten zijn tijdloos en een tikkeltje nostalgisch. Altijd weer zien de babybedden er heel sfeervol uit. Basicline zoekt voortdurend naar vernieuwing, maar wil haar meubels óók een tijdloos karakter geven. De ledikanten geven de babykamer een stevige basis.

Lees meer...

 

Charme

De ene keer komt vooral de warme kleur van een Basicline ledikant nostalgisch over, de andere keer vooral het model. Altijd weer straalt een Basicline ledikant iets van charme uit. Een Basicline babybedje geeft sfeer aan de babykamer.

 

Een complete babykamer

Van Basicline zijn ook andere meubels voor de babykamer verkrijgbaar. Je kunt een Basicline ledikant heel goed combineren met een Basicline linnenkast of commode in dezelfde stijl. Je bestelling doe je heel eenvoudig online via onze webshop.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Ralph Babybed 60 x 120 cm

  Het Babybed Ralph is een praktisch en veilig baby ledikant dat gemaakt is van hoogwaardig MDF. Het ledikant voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is geschikt voor een matras van 60 x 120 cm.

  145,-

  99,-

 • Quick view

  Basicline Harold Babybed 60 x 120 cm

  Basicline Harold Babybed 60 x 120 cm heeft een afmeting van 60 x 120 cm en is vanwege het eenvoudige design perfect te combineren met andere meubels. Het ledikant is verstelbaar in hoogte.

  129,-

  89,99

 • Quick view

  Basicline Monza Babybed 60 x 120 cm Wit

  Het Basicline Monza Babybed 60 x 120 cm Wit is in hoogte verstelbaar en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm. Het ledikantje is eenvoudig vormgegeven en is daardoor met iedere stijl te combineren.

  239,-

  209,-

 • Quick view

  Basicline Monza Babybed 60 x 120 cm Wit Eiken

  Het Basicline Monza Babybed 60 x 120 cm Wit Eiken is in hoogte verstelbaar en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm. Het bedje is eenvoudig vormgegeven en is daardoor met iedere stijl te combineren.

  241,-

  219,-

10 Resultaten