Bloom ledikanten

 

Een hoog Bloom babybed met spijlen

Een ledikant van Bloom is met smaak gemaakt van stevig hout. Dit moderne bedje is zowel trendy als ook tijdloos. Het functioneert voor jaren. Een mooi meubelstuk voor de kinderkamer. Er zijn nog meer fraaie Bloom ledikanten hier op Babypark. Bekijk eerst de aanbieding van ledikanten van de andere topmerken voordat je besluit welk babybed je wilt kopen.

Lees meer...

 

Een veilig Bloom ledikantje met smaak

Een Bloom babybed is veilig. Het is hoog genoeg zodat je peuter er niet uit kan klimmen. Daarbij is het smaakvol ontworpen. Het mooie design is zowel modern als klassiek, maar vooral uniek. Bekijk ook de andere kindermeubelen die je bij het ledikant in de kamer kunt plaatsen. Hier op Babypark vind je de gehele uitzet voor de kinderkamer en meer. Het is makkelijk dat je 24 uur per dag hier in de webwinkel online kunt bestellen. Vergeet ook de accessoires niet waarmee je de Bloom babybed kunt opleuken.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bloom Alma Papa Babybed Coconut White 60 x 120 cm

    De Bloom Alma Papa Babybed Coconut White 60 x 120 cm is gemaakt van massief hout. Er zijn 2 matrashoogtes mogelijk en de wielen zijn voorzien van vergrendelbare zwenkwieltjes. De must-have voor moderne ouders!
    769,-
1 Resultaten