Done by Deer ledikanten

Richt de babykamer stijlvol in met een Done by Deer babybed. Op deze pagina vind je alle Done by Deer ledikanten uit ons assortiment. Done by Deer is een echt designmerk en dat is dan ook te zien aan de ledikanten. De vormgeving is heel authentiek. Vrijwel alle Done by Deer bedjes zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren.

Lees meer...

Over Done by Deer

Done by Deer is een Deens merk van allerlei lifestyleproducten voor met name jonge kinderen. Done by Deer combineert een innovatief design, veiligheid en een gedurfd kleurgebruik. Kenmerkend aan Done by Deer producten zijn de eenvoudige dierenvormen, veelal vormgegeven met een eenvoudig streepjespatroon.

Snelle bezorging van jouw favoriete Done by Deer babybed

Bestel direct het Done by Deer ledikant van jouw wensen online via onze webshop. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor de bezorging. Wij leveren het Done by Deer ledikant bij je thuis af op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Done by Deer Babybed 70 x 140 cm

    Het Done by Deer Babybed 70 x 140 cm wordt dé blikvanger in iedere babykamer. Het bed heeft een modern design en kan op diverse manieren gebruikt worden zodat je er jarenlang veel plezier aan beleeft.

    649,95

    519,95

1 Resultaten
Trustpilot