Flexa ledikanten

Op deze pagina tref je ons complete assortiment Flexa ledikanten aan. Laat je verrassen door de leuke ontwerpen. Wil je meer informatie, klik dan het betreffende babybed aan. Je vindt dan een gedetailleerde productbeschrijving. 

Lees meer...

Over Flexa

Flexa is van oorsprong een Deens merk. Het merk bestaat uit kindermeubels en kinderkamer accessoires. Met elk ontwerp wil Flexa kinderen een veilige en stimulerende omgeving bieden. Elk Flexa product helpt mee om de kamer van je kindje nog meer sfeer te geven. Flexa gebruikt voor haar babybedjes en andere producten vaak zachte, rustgevende tinten.

Bestel een Flexa babybed online

Flexa ledikanten kun je kopen in één van onze filialen of online bestellen via onze webshop. In beide gevallen profiteer je van onze Laagste Prijs Garantie. Zie je elders het product goedkoper? Dan betalen wij je het verschil terug.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Flexa Dots Babybed Wit 60 x 120 cm

    Het Flexa Dots Babybed Wit 60 x 120 cm heeft organische vormen zodat het extra veilig is voor je kind maar de moderne uitstraling en de kleur zijn ook erg bijzonder! Uiteraard is de bodem te verstellen in twee standen.

    429,-
1 Resultaten
Trustpilot