Kidsriver Ledikantjes

 

Stijlvol en stevig

Als je een kindje verwacht denk je uiteraard na over de kinderkamer. Het bedje is het allerbelangrijkste meubel in de kinderkamer. Je wilt een mooi babybed, maar het moet ook comfortabel zijn voor je kindje en een lange tijd mee gaan. Het bedje is een belangrijke plek waar een kind zich net zo veilig wil voelen als bij zijn vader of moeder. Een Kidsriver ledikant voldoet volledig aan dit ideaalbeeld. De Kidsriver babybedden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren en zijn vervaardigd uit massief beukenhout. Dit materiaal is stevig en slijtvast.

Lees meer...

 

Voor ouder en kind

Een kidsriver babybed is ontworpen met de veiligheid voor het kind en comfort voor de ouders in gedachten. Dankzij de verstelbare bodem te verhogen voorkom je rugklachten door tillen en bukken. Is je kleintje eenmaal zover dat hij gaat staan, dan verlaag je de bodem.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Felix Babybed 60 x 120 cm

  Het Kidsriver Felix Babybed 60 x 120 cm voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en heeft een standaard afmeting van 60 x 120 cm. Dat betekent dat je volop keuze hebt in bijpassend bedtextiel.

  89,-

  79,99

 • Quick view

  Kidsriver Babybed Sarah Wit 60 x 120 cm

  Het babybed Sarah is een echte "must have" voor in iedere babykamer. De lattenbodem is in hoogte verstelbaar en het ledikant is gemaakt van massief beukenhout en MDF materiaal.

  149,-

  99,-

2 Resultaten