Leander Ledikanten

 

Een Leander babybedje met een goed doordacht ontwerp

Een ledikant van Leander is uitermate duurzaam. Leander heeft mooie modellen van berkenhout gemaakt die om te bouwen zijn van baby- naar peuter- en naar juniorbed. Leander babybedden gaan dus jaren mee. Behalve de handige ombouwfunctionaliteit is het bed ook nog eens bijzonder fraai. Bekijk deze ledikanten zelf op Babypark hier en vergelijk ze met de andere ledikanten van onze topmerken. Babypark verkoopt trendy bedden van ultieme kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Lees meer...

 

Een Leander ledikantje groeit mee

De Leander ledikantjes van Babypark zijn uniek qua vorm en praktisch. Deze Leander ledikantjes zijn van mooi berkenhout gemaakt. Het zijn pronkstukken op de kinderkamer. De babybedjes groeien met de baby mee want je kunt ze ombouwen naar een ledikant voor peuter of kind. Heb je onze aanbieding accessoires al gezien? Wij hebben geweldig leuke items die je kunt kopen om de kinderkamer op te vrolijken. Hier op Babypark kun je 24 uur per dag wanneer je wilt online bestellen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Leander Classic Meegroeibed Incl. Juniorkit

  Het Leander Classic Meegroeibed Incl. Juniorkit is een stevig bedje dat jarenlang meegaat. Bij het stijlvolle ledikant wordt een lattenbodem en juniorkit meegeleverd zodat het op diverse manieren gebruikt kan worden.
  1.029,-
 • Quick view

  Leander Classic Babybed

  Het Leander Classic Babybed is een stevig bedje dat jarenlang meegaat. Het bed is gemaakt van stevig materiaal en kan op diverse manieren gebruikt worden. Bij het babybed wordt een lattenbodem meegeleverd.
  899,-
 • Quick view

  Leander Linea Babybed

  Het Leander Linea Babybed is een praktisch én stijlvol babybedje. Het babybed is gemaakt van stevig materiaal en kan op diverse manieren gebruikt worden zodat je er jarenlang veel plezier aan beleeft!
  599,-
 • Quick view

  Leander Luna Babybed 70 x 140 cm

  Het Leander Luna Babybed 70 x 140 cm is een goed babybed van uitstekende kwaliteit. Het is een meegroeibed wat voor kinderen tot 7 jaar gebruikt kan worden op verschillende manieren.
  599,-
 • Quick view

  Leander Luna Babybed 60 x 120 cm

  Het Leander Luna Babybed 60 x 120 cm is een goed babybed van uitstekende kwaliteit. Het is een meegroeibed wat voor kinderen tot 3 jaar gebruikt kan worden op verschillende manieren.
  549,-
5 Resultaten
Trustpilot