Puck ledikanten

Maak de babykamer compleet met een Puck ledikantje. De meeste Puck ledikanten zijn gelakt in een neutrale kleur die vrijwel overal mee te combineren is. Deze ledikanten passen dus in vrijwel elke babykamer. Een Puck ledikantje heeft meestal standaard afmetingen. In veel gevallen is dit babybedje en peuterbedje 60 x 120 cm. Elk babybedje en peuterbedje van Puck is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormering.

Lees meer...

Handige eigenschappen van een Puck ledikant

Sommige Puck ledikanten worden geleverd inclusief juniorzijde. Deze is te gebruiken als je kindje wat ouder is. Het bedje heeft dan wel beveiliging om te voorkomen dat je kindje uit bed valt. Tegelijkertijd is er wel een opening, zodat je kindje eventueel zelf uit bed kan stappen. Een Puck ledikant is vaak gemaakt van spaanplaat in combinatie met massief beukenhout. Meestal wordt een Puck ledikant geleverd inclusief lattenbodem. Dit soort informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijving.

Over Puck

Puck is een merk van uiteenlopende producten voor de allerkleinsten, van kinderstoelen tot matrassen en badringen. Ons assortiment van Puck is heel divers. Alle producten van Puck hebben dit gemeen: ze zijn scherp geprijsd en zijn van goede kwaliteit. Het design is modern en eenvoudig. Aan de producten zijn geen overbodige foefjes toegevoegd. Je krijgt precies wat je nodig hebt. Hierdoor is het mogelijk de producten tegen een scherpe prijs te leveren. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Puck en laat je inspireren door alle mooie en handige producten. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw gewenste Puck ledikantje online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij leveren het ledikant bij je thuis af op het dagdeel dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Puck Combi Babybed 60 x 120 cm

  Het Puck Combi Babybed 60 x 120 cm wordt geleverd inclusief verstelbare lattenbodem. Als je kindje ouder is kan het bed eenvoudig worden omgebouwd naar een juniorbed die je kunt uitbreiden met een juniorzijde.

  88,-

  79,99

 • Quick view

  Puck Combi Babybed 70 x 140 cm

  Het Puck Combi Babybed 70 x 140 cm wordt geleverd inclusief verstelbare lattenbodem. Als je kindje ouder is kan het bed eenvoudig worden omgebouwd naar een juniorbed die je kunt uitbreiden met een juniorzijde.

  121,-

  109,99

 • Quick view

  Puck Raw Babybed Beuken 60 x 120 cm

  Het Puck Raw Babybed Beuken 60 x 120 cm wordt geleverd inclusief verstelbare lattenbodem. De lattenbodem is verstelbaar in 3 hoogtes waardoor je kindje langer plezier heeft van het stijlvolle ledikantje.

  89,-

  64,99

 • Quick view

  Puck Element Babybed Beuken 60 x 120 cm

  Het Puck Element Babybed Beuken 60 x 120 cm wordt geleverd inclusief verstelbare lattenbodem. De lattenbodem is verstelbaar in 3 hoogtes waardoor je kindje langer plezier heeft van het stijlvolle ledikantje.

  99,-

  89,-

4 Resultaten