Sebra ledikanten

 

Maak jouw babykamer extra bijzonder en koop een mooi Sebra ledikant. Sebra is een heel sfeervol merk met een typisch, Deens design. Kies je voor een product van Sebra, dan kies je voor authenticiteit en creativiteit. Sebra ledikanten zijn van goede kwaliteit. De meeste Sebra ledikanten zijn gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal.

 

Lees meer...

Sebra ledikant als ‘meegroeibed’

Veel Sebra ledikanten groeien als het ware met je kindje mee. Bij elke nieuwe leeftijdsfase pas je het ledikant weer aan. Dat is natuurlijk heel handig, want zo kan het ledikant voor lange tijd gebruikt worden. Je hoeft niet steeds weer een nieuw bed voor je kindje te kopen. Bij veel Sebra ledikanten is de bedbodem verstelbaar. Is je kindje nog heel klein, dan zet je de bedbodem hoog. Naarmate je kindje groter wordt, zet je de bedbodem steeds lager. Maak je van het Sebra ledikant een peuterbedje, dan haal je de spijlen weg.

 

Over Sebra

Sebra is gevestigd in het Deense stad Esbjerg. Het merk Sebra werd uitgeroepen tot “Best childrens Interior Brand 2015”in Denemarken. Dat is niet verwonderlijk, want het onderscheidt zich echt van andere merken. Sebra maakt bijvoorbeeld gebruik van bijzondere kleurcombinaties. Sebra accessoires zijn vaak gemaakt van ouderwetse handwerktechnieken, wat de producten extra bijzonder maakt. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een ledikant van Sebra online via onze webshop! Profiteer van onze Laagste Prijs Garantie en maak gebruik van onze snelle bezorgservice. Wanneer wij jouw online order en betaling hebben ontvangen, nemen wij contact met je op over de leverdatum van het ledikant van Sebra. Vind je het fijn als wij het Sebra ledikant niet alleen bezorgen, maar ook monteren? In de meeste gevallen is het mogelijk om tegen een geringe vergoeding jouw bestelde meubels door onze vakbekwame monteurs te laten monteren.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Kili Meegroeibed

  Dit stijlvolle en moderne Sebra Kili Meegroeibed groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot ongeveer 7 jaar. Je kunt het bed op een eenvoudige manier van een babybed naar een juniorbed ombouwen.
  849,95
 • Quick view

  Sebra Yomi Babybed Incl. Uitbreidingsset 60 x 120 cm

  Van dit stijlvolle Sebra Yomi Babybed Incl. Uitbreidingsset heb je jarenlang plezier! Wanneer je kindje groot genoeg is, kan de bodem omlaag en de uitbreidingsset makkelijk losgekoppeld worden.
  499,95
2 Resultaten