Stapelgoed ledikanten

 

Wees stoer, eigentijds en durf jezelf te onderscheiden. Laat je kindje slapen in een schattig of juist stoer babybed van Stapelgoed. Met Stapelgoed ontwikkel je een eigen stijl en identiteit. Zoek op deze pagina jouw favoriete Stapelgoed ledikant uit.

Lees meer...

 

Over Stapelgoed

Stapelgoed zoekt altijd weer naar het bijzondere. Elke keer weer weet Stapelgoed unieke materialen en vintage stoffen op een verrassende wijze met elkaar te combineren. Hierbij kiest Stapelgoed de materialen uit die stoer en puur overkomen. Het uiteindelijke product is stoer en staalt warmte uit.

 

Bestellen via onze webshop

Onze Stapelgoed ledikanten bestel je heel eenvoudig via onze webshop. Niet alleen de babybedjes van Stapelgoed zijn eenvoudig online te bestellen, ook de bijpassende commodes en linnenkasten bestel je eenvoudig online. Ervaar het zelf en ontdek onze complete Stapelgoed collectie!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Stapelgoed Loft Babybed Grijs 60 x 120 cm

    Het Stapelgoed Loft Babybed Grijs 60 x 120 cm is vervaardigd van kwalitatief metaal waardoor het zeer robuust oogt. Het meubel kan overal heen gereden worden doormiddel van de wieltjes die zich onder het ledikant bevinden.

    349,-

    314,10

1 Resultaten