Basicline kledingkasten

 

Vul de kamer van je kindje aan met een mooie Basicline kledingkast. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod aan Basicline kledingkasten aan. Wil je meer gedetailleerde informatie, klik dan de desbetreffende kast aan voor een uitgebreide productbeschrijving.

Lees meer...

 

Kenmerken van Basicline kasten

Basicline producten hebben vaak een eenvoudige vormgeving met een sfeervolle look. Ze bieden jou en je kindje een stevige basis. De kledingkasten van Basicline zijn van goede kwaliteit. Ze kunnen wel tegen een stootje.

 

Bestel online en profiteer

Doe vandaag nog online je bestelling en profiteer van onze aantrekkelijke bezorgservice. We bezorgen de kledingkast gratis bij jou thuis op een tijdstip dat jou het beste uitkomst. 

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Monza Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Basicline Monza Kledingkast 2-Deurs Wit is een moderne, praktische kast voor de babykamer. De legplanken en de hangroede zorgen ervoor dat je alle babyspullen netjes en overzichtelijk op kunt bergen.

  269,-

  239,-

 • Quick view

  Basicline Vittoria Kledingkast 2-Deurs Wit

  Met de Basicline Vittoria Kledingkast 2-Deurs Wit heb je genoeg opbergruimte voor de kleding van je kindje. De lange smalle handgrepen van de kledingkast zorgen ervoor dat de kast er stijlvol uitziet en dus ook echt gezien mag worden.

  285,-

  259,-

 • Quick view

  Basicline Ralph Kledingkast 2-Deurs Wit

  Deze praktische Basicline Ralph Kledingkast 2-Deurs Wit maakt de babykamer compleet. De kast past is voorzien van een roede en 2 schappen en biedt voldoende opbergruimte voor de kleertjes van je kindje.

  186,-

  169,-

 • Quick view

  Basicline Monza Kledingkast 2-Deurs Wit Eiken

  De Basicline Monza Kledingkast 2-Deurs Wit Eiken is een moderne, praktische kast voor de babykamer. De legplanken en de hangroede zorgen ervoor dat je alle babyspullen netjes en overzichtelijk op kunt bergen.

  263,-

  239,-

 • Quick view

  Basicline Montana Kledingkast 2-Deurs Wit

  Prachtige Basicline Montana Kledingkast Wit wat vervaardigd is van MDF en heeft een mooie uitstraling. Opvallend zijn de fraaie, houten handgrepen bij de linnenkast.

  339,-

  249,-

5 Resultaten