Bopita linnenkasten

Maak de kamer van je kindje compleet met een Bopita linnenkast. In ons assortiment vind je allerlei soorten Bopita linnenkasten, van minimalistisch tot klassiek en vintage. Het is maar net waar je van houdt! Veel Bopita linnenkasten zijn onderdeel van een collectie. Het is een aanrader om jouw uitgekozen Bopita linnenkast voor een babykamer te combineren met andere kinderkamer kamermeubels van dezelfde collectie.

Lees meer...

Een vintage linnenkast van Bopita

Vintage’ is helemaal van deze tijd. Zoek een leuke, vintage linnenkast van Bopita uit. Een vintage linnenkast van Bopita valt direct op door de schuine poten die in andere tinten zijn uitgevoerd dan de rest van de kast. Een vintage kast in ‘honingkleuren’ is ook een aanrader! Zo’n kast is uitgevoerd in meerdere, bruine tinten. Ons assortiment kan elk moment weer variëren. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod Bopita linnenkasten aan.

Over Bopita

Het Nederlandse bedrijf Bopita is opgericht in 1987. Bopita houdt zich bezig met de productie van houten baby- en kindermeubelen. Kinderen en ouders over de hele wereld hebben veel plezier van de meubels. Vanzelfsprekend voldoen Bopita linnenkasten en andere Bopita meubels aan de strenge, Europese veiligheidsnormen. De meubels voldoen aan de recente EN-richtlijnen bieden compromisloze veiligheid. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de Bopita linnenkast van jouw wensen online via onze webshop. Vind ook een bijpassend ledikant in ons complete Bopita assortiment! Bij Babypark profiteer je van een snelle levering én de Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen jouw bestelde Bopita linnenkast voor een babykamer zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor een leverafspraak. Wil je het bureau van Cool Kids niet alleen laten thuisbezorgen, maar ook laten monteren? In veel gevallen is dit mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Lees minder...
23 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Emma Kledingkast Wit / Grijs 3-Deurs

  De Bopita Emma Kledingkast Wit / Grijs 3-Deurs beschikt over soft-close deuren. De indeling bestaat uit twee legplanken en ene lange roede. En de kast is vervaardigd van kwalitatief MDF wat is afgewerkt in een lak op waterbasis.

  585,-

  466,65

 • Quick view

  Bopita Anne Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Anne Kledingkast Wit 3-Deurs beschikt over een standaard en tijdloos design. Bij de kast wordt er een lange roede een aantal legplanken meegeleverd. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF materiaal.

  729,-

  560,15

 • Quick view

  Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs beschikt over drie deuren waarachter verschillende opbergruimten zit om spullen neer te leggen of op te hangen. De kast is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout. Een mooie look die in elk interieur past.

  879,-

  742,81

 • Quick view

  Bopita Indy Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs

  De Bopita Indy Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs is een kwalitatief MDF meubel wat beschikt over veel opbergruimte. Het is voorzien van een roede en twee legplanken. Een mooie kast in een Scandinavische look!

  385,-

  299,-

 • Quick view

  Bopita Fenna Kledingkast Grijs / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Fenna Kledingkast Grijs / Naturel 3-Deurs is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over soft-close deuren met daarop een blanke handgreep. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  749,-

  679,-

 • Quick view

  Bopita Fenna Kledingkast Grijs / Naturel 2-Deurs

  De Bopita Fenna Kledingkast Grijs / Naturel 2-Deurs is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over soft-close deuren met daarop een blanke handgreep. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  529,-

  469,-

 • Quick view

  Bopita Paris Kledingkast 2-Deurs Wit / Eiken

  De Bopita Paris Kledingkast 2-Deurs Wit / Eiken is een stijlvolle en unieke kast door de diagonale groeven en eiken accenten. De kast is leuk te combineren met andere meubels uit de Bopita Paris serie.

  659,-

  599,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Thijn Kledingkast Wit 3-Deurs beschikt over een standaard en tijdloos design. Bij de kast wordt er een lange roede een aantal legplanken meegeleverd. De kledingkast is vervaardigd van kwalitatief MDF materiaal.

  695,-

  560,15

 • Quick view

  Bopita Locker Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Locker Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatief meubel wat er mooi en strak uit ziet. Het is voorzien van verschillende opbergmogelijkheden.

  609,-

  549,-

 • Quick view

  Bopita Floris Kledingkast Zwart / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Floris Kledingkast Zwart / Naturel 3-Deurs is een kwalitatief MDF kast in een strak design. De lederen handgrepen zijn leuke details. De praktische indeling zorgt ervoor dat er veel opgeborgen kan worden.

  549,-

  499,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Kledingkast 2-Deurs XL Wit

  De Bopita Lynn Kledingkast 2-Deurs XL Wit is voorzien van diverse hang en leggedeeltes. Daarnaast is de stijlvolle XL 2-deurskast gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt voor zowel jongens als meiden.

  805,-

  729,-

 • Quick view

  Bopita Locker Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Locker Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatief meubel wat er mooi en strak uit ziet. Het is voorzien van verschillende opbergmogelijkheden.

  409,-

  369,-

 • Quick view

  Bopita Job Kledingkast Vintage Honey 3-Deurs

  De Bopita Job Kledingkast Vintage Honey 3-Deurs is van kwalitatief grenen waarvan de fronten van de deuren beschikken over een visgraatmotief met een zwarte omlijsting. De legplanken en roede worden erbij bijgeleverd.

  839,-

  684,25

 • Quick view

  Bopita Emma Kledingkast Wit / Grijs 2-Deurs

  De Bopita Emma Kledingkast Wit / Grijs 2-Deurs beschikt over soft-close deuren. De indeling bestaat uit twee legplanken en een lange roede. En de kast is vervaardigd van kwalitatief MDF wat is afgewerkt in een lak op waterbasis.

  365,-

  279,65

 • Quick view

  Bopita Evi Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Evi Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatief MDF en praktisch meubel. Het beschikt over 2 legplanken en een lange roede. De deuren hebben van softclosing. Een kledingkast wat bij iedere stijl past.

  575,-

  457,32

 • Quick view

  Bopita Indy Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Indy Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs is een kwalitatief MDF meubel wat beschikt over veel opbergruimte. Het is voorzien van een roede en twee legplanken. Een mooie kast in een Scandinavische look!

  585,-

  465,12

 • Quick view

  Bopita Lucca Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Lucca Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatief MDF kast in een neutrale uitstraling. De fronten beschikken over subtiele groeven en lederen handgrepen. De deuren zijn voorzien van softclose-systeem.

  549,-

  449,65

 • Quick view

  Bopita Anne Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Anne Kledingkast Wit 2-Deurs beschikt over een standaard en tijdloos design. Bij de kast wordt er een lange roede een aantal legplanken meegeleverd. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF materiaal.

  505,-

  389,-

 • Quick view

  Bopita Floris Kledingkast Zwart / Naturel 2-Deurs

  De Bopita Floris Kledingkast Zwart / Naturel 2-Deurs is een kwalitatief MDF kast in een strak design. De lederen handgrepen zijn leuke details.

  355,-

  319,-

 • Quick view

  Bopita Lucca Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Lucca Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatief MDF kast in een neutrale uitstraling. De fronten beschikken over subtiele groeven en lederen handgrepen. De deuren zijn voorzien van softclose-systeem.

  805,-

  658,75

 • Quick view

  Bopita Fenna Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs

  De stijlvolle Bopita Fenna Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over 2 deuren met daarop een blanke handgreep. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  505,-

  405,62

 • Quick view

  Bopita Evi Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Evi Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatief MDF en praktisch meubel. Het beschikt over 2 legplanken en een lange roede. De deuren hebben van softclosing. Een kledingkast wat bij iedere stijl past.

  805,-

  643,63

 • Quick view

  Bopita Thijn Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Thijn Kledingkast Wit 2-Deurs beschikt over een standaard en tijdloos design. Bij de kast wordt er een lange roede een aantal legplanken meegeleverd. De kledingkast is vervaardigd van kwalitatief MDF materiaal.

  485,-

  403,75

23 Resultaten