Kledingkast

Strak en robuust. Hoog en smal of juist heel breed en laag. Voorzien van één of meerdere deurtjes. Met sfeervolle, rieten manden voor kleine prulletjes of met grote opbergladen. Wij bieden kledingkasten aan in allerlei soorten en maten.

Lees meer...

Stijl van de kledingkasten

Een kledingkast hoort te passen in het geheel van de kamer. Dit hoeft niet te betekenen dat je een kast kiest uit precies dezelfde meubellijn als het bed en het bureau. Lijkt het je ook niet leuk om juist totaal verschillende meubels te kiezen? Let wel op dat alle babykamer meubels qua stijl en kleur bij elkaar passen.

Functies van de kledingkast

Sommige kledingkasten zijn – naast laden en planken – ook voorzien van een aantal open opbergvakken. Deze laatste zijn bijvoorbeeld geschikt voor tijdschriften of cd's. Zet er ook gerust een aantal spulletjes in voor de sier, zoals knuffels.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs beschikt over drie deuren waarachter verschillende opbergruimten zit om spullen neer te leggen of op te hangen. De kast is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout. Een mooie look die in elk interieur past.

  859,-

  739,-

 • Quick view

  Bopita Pebble Wood Kledingkast Gravelwash 2-Deurs

  De Bopita Pebble Wood Kledingkast Gravelwash 2-Deurs oogt robuust door de verticale groeven op de fronten. Het grenen meubel beschikt over drie greeploze opbergladen waarin je veel kan opruimen.

  745,-

  675,-

 • Quick view

  Bopita Fiore Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Fiore Kledingkast Wit 2-Deurs is een mooi meubel wat beschikt over een praktische indeling. De geïntegreerde lijnen op de fronten breekt het meubel. De kast is vervaardigd van kwalitatief MDF en gaat dus lang mee.

  385,-

  349,-

 • Quick view

  Bopita Verona Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Verona Kledingkast Wit 2-Deurs beschikt over een tijdloze uitstraling en is met allerlei stijlen te combineren. Het is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat. Het beschikt over twee soft-close deuren.

  439,-

  399,-

4 Resultaten