Cam Cam linnenkasten

Een Cam Cam linnenkast is sfeervol en praktisch. De vormgeving van vrijwel elke Cam Cam linnenkast geïnspireerd door de Franse verfijndheid en het Scandinavische minimalisme. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn! Een Cam Cam kast voor de babykamer ziet er meestal niet standaard uit. Zoek je echt iets bijzonders, om de kamer van je kindje tot een heel bijzonder plekje te maken? Kijk dan snel verder op deze pagina en laat je verrassen door onze stijlvolle Cam Cam linnenkasten!

Lees meer...

Mooie details van een Cam Cam kast voor de babykamer

De meeste Cam Cam linnenkasten zijn gemaakt van MDF-materiaal, soms aangevuld met bijvoorbeeld dennenhout. Cam Cam linnenkasten en andere meubels hebben vaak een heel speciaal ontwerp dat er niet standaard uitziet. Sommige Cam Cam kasten zijn uitgevoerd in mooie grijstinten. Soms bevat een Cam Cam kast voor de babykamer bijzondere details. Denk bijvoorbeeld aan een Cam Cam linnenkast met hele speciale deurtjes.

Over Cam Cam

Met Cam Cam meubels, beddengoed en accessoires zorg je voor een kalme en harmonieuze slaapomgeving voor je kindje. Vrijwel alle producten van Cam Cam zijn uitgevoerd in zachte tinten die rust uitstralen. Alle Cam Cam producten worden gemaakt met respect voor het milieu. De gebruikte materialen bevatten geen gifstoffen. Cam Cam maakt bijvoorbeeld alleen gebruik van natuurlijke kleurstoffen. Ons assortiment van Cam Cam is heel divers. Het is leuk om jouw uitgekozen Cam Cam linnenkast te combineren met andere meubels uit dezelfde collectie, zoals een Cam Cam commode of ledikant. Onze producten van Cam Cam Cam zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een leverafspraak. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cam Cam Harlequin Kledingkast

    De Cam Cam Harlequin Kledingkast White is een uniek kast en beschikt over twee deuren met daaronder vier opbergladen. Leuk te combineren met andere items van de serie. Zeer kwalitatief en gaat lang mee.
1 Resultaten