Coming Kids kledingkasten

 

Coming Kids heeft verschillende kledingkast modellen van massief hout. Sommige Coming Kids kledingkasten zijn handgeschilderd in zand of strand kleuren. Er zijn kledingkasten van Coming Kids met één of twee deuren en vaak bevindt zich onder de deuren nog een lade. Achter de deur is een hanggedeelte en bovenin de kledingkast zijn legplanken aangebracht. Bekijk de actuele aanbieding en surf rond in onze webwinkel om de exclusieve artikelen van onze topmerken te bekijken.

Lees meer...

 

Een stabiele Coming Kids kledingkast met allure

Een Coming Kids kledingkast heeft een massief voorkomen en veel ruimte in de kledingkast voor het opbergen van kleding, badtextiel en/of beddengoed. Coming Kids kledingkasten zijn duurzaam, solide en mooie meubels in de kinderkamer. Bekijk de diverse modellen van onze topmerken hier en besluit de mooiste kledingkast te kopen. Wanneer u nog meer kindermeubels of passende accessoires wilt kopen kan dat vanzelfsprekend. Hier op Babypark kun je dag en nacht online bestellen.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Zwart

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Zwart biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en camel kleurige, lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  599,-

  539,-

 • Quick view

  Coming Kids Harper Kledingkast 3-Deurs

  De Coming Kids Harper Kledingkast 3-Deurs heeft een stoere en tegelijkertijd een warme uitstraling. De kast biedt veel opbergruimte en een stijlvol design met een visgraatmotief op de fronten en zwart metalen knoppen.

  749,-

  675,-

 • Quick view

  Coming Kids Harper Kledingkast 2-Deurs

  De Coming Kids Harper Kledingkast heeft een stoere en tegelijkertijd een warme uitstraling. De kast biedt veel opbergruimte en een stijlvol design met een visgraatmotief op de fronten en zwart metalen knoppen.

  519,-

  465,-

 • Quick view

  Coming Kids Flint Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Coming Kids Flint Kledingkast Wit is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een luchtig design dankzij de hoge, metalen poten. De lades van de Flint commode zijn ruim en voorzien van soft closing.

  599,-

  539,-

 • Quick view

  Coming Kids Hoy Kledingkast 2-Deurs

  De Coming Kids Hoy Kledingkast 2-Deurs is een mooie kast met unieke honingraatfronten. Het is een mooi meubel wat beschikt over verschillende opbergruimten. De bronskleurige handgrepen maken het plaatje compleet.

  549,-

  489,-

 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Wit biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en camel kleurige, lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  599,-

  539,-

 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Seagreen

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Seagreen biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  599,-

  539,-

 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 3-Deurs Zwart

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 3-Deurs Zwart biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en camel kleurige, lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  779,-

  699,-

 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 3-Deurs Wit biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en camel kleurige, lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  799,-

  699,-

 • Quick view

  Coming Kids Havana Kledingkast 1-Deurs

  De Coming Kids Havana Kledingkast 1-Deurs is een smalle kast wat vooral in een kleine kamer tot zijn recht komt. Het beschikt over een hanggedeelte met daaronder drie legplanken. De kast is vervaardigd van MDF.

  319,-

  249,-

10 Resultaten