Coming Kids kledingkasten

Coming Kids heeft verschillende kledingkast modellen van massief hout. Sommige Coming Kids kledingkasten zijn handgeschilderd in zand of strand kleuren. Er zijn kledingkasten van Coming Kids met één of twee deuren en vaak bevindt zich onder de deuren nog een lade. Achter de deur is een hanggedeelte en bovenin de kledingkast zijn legplanken aangebracht. Bekijk de actuele aanbieding en surf rond in onze webwinkel om de exclusieve artikelen van onze topmerken te bekijken.

Lees meer...

Een stabiele Coming Kids kledingkast met allure

Een Coming Kids kledingkast heeft een massief voorkomen en veel ruimte in de kledingkast voor het opbergen van kleding, badtextiel en/of beddengoed. Coming Kids kledingkasten zijn duurzaam, solide en mooie meubels in de kinderkamer. Bekijk de diverse modellen van onze topmerken hier en besluit de mooiste kledingkast te kopen. Wanneer u nog meer kindermeubels of passende accessoires wilt kopen kan dat vanzelfsprekend. Hier op Babypark kun je dag en nacht online bestellen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Coming Kids Harper Kledingkast 3-Deurs

  De Coming Kids Harper Kledingkast 3-Deurs heeft een stoere en tegelijkertijd een warme uitstraling. De kast biedt veel opbergruimte en een stijlvol design met een visgraatmotief op de fronten en zwart metalen knoppen.

  749,-

  619,-

 • Quick view

  Coming Kids Harper Kledingkast 2-Deurs

  De Coming Kids Harper Kledingkast heeft een stoere en tegelijkertijd een warme uitstraling. De kast biedt veel opbergruimte en een stijlvol design met een visgraatmotief op de fronten en zwart metalen knoppen.

  519,-

  409,-

2 Resultaten