Stokke linnenkasten

Maak de babykamer of kinderkamer compleet met een Stokke linnenkast. Deze linnenkast bestaat meestal uit meerdere, ruime laden waarin je veel spulletjes kwijt kunt. Een linnenkast van Stokke ziet er meestal heel modern uit en past bij veel interieurs.

Lees meer...

Meer eigenschappen van een Stokke linnenkast

Meestal zijn de laden van een Stokke linnenkast bijna geruisloos te openen en te sluiten. Dat is handig als je kindje op bed ligt en je wilt nog even snel wat uit de kast pakken. In veel gevallen hebben de laden geen handgrepen. Hierdoor krijgt de linnenkast van Stokke een mooie, moderne uitstraling.

Over Stokke

Het Scandinavische merk Stokke is onder meer bekend van de Tripp Trapp, een kinderstoel die passend te maken is voor elke nieuwe levensfase. De Tripp Trapp stoel is zowel voor baby’s als voor 80-jarigen te gebruiken. Het fijne aan de Tripp Trapp stoel is dat je kindje op tafelhoogte zit. Zo maakt het volwaardig onderdeel uit van het gezin. Het doel van Stokke is om producten te maken die de band tussen ouder en kind verstevigen. Dankzij de ontwerpen van Stokke kun je beter oogcontact houden met je kindje, bijvoorbeeld tijdens een wandeling met de Stokke Xplory, een kinderwagen met een omkeerbaar zitje dat in hoogte verstelbaar is. Inmiddels hebben generaties lang al plezier gehad van de Stokke Xplory. Stokke linnenkasten zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering, maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van de Stokke linnenkast kunt genieten. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor een leverdatum.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Stokke® Home™ Ladekast

    De Stokke® Home™ Ladekast maakt deel uit van de Stokke® Home™ serie. De Stokke® Home™ Commode kan gemakkelijk op deze ladekast bevestigd worden. De drie ruime, zacht sluitende lades bieden veel opbergruimte.
    399,-
1 Resultaten