Babykamer, Babykamers

Basicline Babykamers

Op deze pagina vind je ons assortiment Basicline babykamers. Deze pakketten bestaan uit een commode en een ledikant, eventueel aangevuld met een linnenkast. Je hebt dan meteen vrijwel alle meubels die je voor de kamer van je kindje nodig hebt, compleet. Alle meubels van een complete babykamer van Basicline passen mooi bij elkaar. De meeste meubels van Basicline babykamers zijn vrij strak en modern. Sommige meubels zijn stijlvol wit gelakt, andere hebben een grijs eikenhoutdecor. Van Basicline zijn vaak ook meubels verkrijgbaar die alleen aan de rand witgelakt zijn. Bij rest van deze meubels is het hout nog zichtbaar. Dat geeft een mooi effect. Basicline babykamers zijn een echte aanrader. Deze kamers passen bij uiteenlopende interieurs.

Lees meer...

Gebruiksgemak en veiligheid van Basicline babykamers

De meeste commodes uit een Basicline complete babykamer bestaan uit drie ruime laden met lekker veel opbergruimte. Ook de Basicline linnenkasten zijn lekker ruim. Alle Basicline babykamers voldoen aan de Europese veiligheidsnormering.

Over Basicline

Eenvoud is een belangrijk principe van het merk Basicline. Alle items van Basicline, of het nu gaat om ledikanten, kussens of kinderstoelen, geven jou en je kindje een stevige basis zonder extra poespas waar je toch niets aan hebt. Bij Basicline babykamers, accessoires en verzorgingsproducten krijg je wat je nodig hebt. En dat heeft een groot voordeel. De eenvoudige designs maken het jou alleen maar gemakkelijk. Je weet tenminste waar je aan toe bent. Alle verstelbare onderdelen Basicline items bedien je met gemak. Moeiteloos zet je de Basicline autostoel in de ruststand, zodat je kindje onderweg een dutje kan doen. In slechts één vloeiende beweging vouw je de Basicline wandelwagen op tot een klein en gemakkelijk op te bergen pakketje. Basicline complete babykamers en andere producten van Basicline bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Wij bezorgen jouw bestelde Basicline babykamer bij je thuis op het moment dat jou het beste schikt. Meestal is het ook mogelijk om de Basicline complete babykamer door onze vakmonteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Monza Babykamer Wit

  De Basicline Monza Babykamer Wit biedt veel opbergruimte en is praktisch in gebruik door bijvoorbeeld de opstaande rand van de commode. De meubels zijn goed te combineren met diverse kleuren en stijlen.

  418,-

  25,-

 • Quick view

  Basicline Ralph Babykamer Wit

  De Basicline Ralph Babykamer Wit is een praktische babykamer met mooie witte tinten. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de veiligheidseisen voor baby's en jonge kinderen.

  309,-

  149,-

 • Quick view

  Basicline Monza Babykamer Wit Eiken

  De Basicline Monza Babykamer Wit Eiken biedt veel opbergruimte en is praktisch in gebruik door bijvoorbeeld de opstaande rand van de commode. De meubels zijn goed te combineren met diverse kleuren en stijlen.

  418,-

  25,-

 • Quick view

  Basicline Vittoria Babykamer Wit

  De Basicline Vittoria Babykamer Wit valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.

  427,-

  22,-

 • Quick view

  Basicline Vittoria Babykamer Grijs

  De Basicline Vittoria Babykamer Grijs valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.

  456,-

  25,-

5 Resultaten