Babykamer, Babykamers

Done by Deer Babykamers

Een Done by Deer babykamer ziet er heel stijlvol en eigentijds uit. Op deze pagina tref je al onze Done by Deer complete babykamers aan. Deze bestaan meestal uit een commode en een ledikant of een ledikant, commode en linnenkast. Het voordeel van zo’n Done by Deer babykamer is dat je meteen alle meubels compleet hebt die je voor de kamer van je kindje nodig hebt. Natuurlijk kun je ook losse Done by Deer meubels bestellen.

Lees meer...

Een hele speciale Done by Deer babykamer

Done by Deer is een heel leuk Deens merk van meubels en accessoires voor kinderen in een mooie, Scandinavische stijl. Een Done by Deer babykamer ziet er dan ook heel speciaal uit. Als je niet van standaard meubels houdt en van de babykamer graag iets bijzonders wilt maken, is een complete babykamer van Done by Deer een echte aanrader. Desgewenst kun je de Done by Deer commode en het Done by Deer ledikant aanvullen met Done by Deer accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een Done by Deer lamp of Done by Deer knuffels. Van Done by Deer zijn soms ook hele leuke spullen verkrijgbaar, zoals een Done by Deer krijtbord. Zo maak je de babykamer met Done by Deer extra gezellig en stijlvol.

Done by Deer complete babykamers laten monteren

Jouw uitgekozen Done by Deer babykamer bestel je snel en eenvoudig via onze webshop. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijs Garantie. Wij bezorgen de meubels bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Het is meestal mogelijk om de meubels van de Done by Deer babykamer door ons te laten monteren. We kunnen de meubels dan tegen een geringe vergoeding thuisbezorgen en monteren door onze eigen, vakbekwame monteurs. Je kunt gebruikmaken van deze service door tijdens het bestelproces de verzendmethode ‘bezorgen en monteren’ te kiezen. Na die tijd krijg je bericht van ons over het maken van een bezorgafspraak.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Done by Deer Babykamer

    De Babykamer Done by Deer Wit is een moderne, Scandinavische babykamer met veel opbergmogelijkheden. De babykamer bestaat uit een babybedje en een commode, kies zelf jouw gewenste kleurencombinatie.
    961,20
1 Resultaten