Babykamer, Babykamers

Stapelgoed Babykamers

Stapelgoed babykamers zien er heel stijlvol uit. De ontwerpen zien er stoer, hip en soms een beetje robuust uit. Elk onderdeel van een Stapelgoed babykamer heeft iets bijzonders. Denk bijvoorbeeld aan de leren handgrepen aan de commode, aan de kleur van het ledikant en de wieltjes onder het ledikant. Koop je een Stapelgoed babykamer, dan koop je echt iets speciaals. Veel meubels van Stapelgoed zijn gemaakt van massief hout. Deuren en laden van commodes en linnenkasten zijn vaak voorzien van soft close geleiding, waardoor geruisloos openen en sluiten mogelijk is. Dat is handig als je even iets uit de kast wilt pakken, terwijl je kindje ligt te slapen.

Lees meer...

Een Stapelgoed Complete Babykamer of losse meubels

Meestal kun je kiezen voor Stapelgoed Babykamer met alleen een ledikant en een commode, of met een ledikant, een commode en een linnenkast. Zo’n complete babykamer is een echte aanrader. Je hebt dan meteen alle meubels die je voor de kamer van je kindje nodig hebt compleet. Het handige is ook dat alle meubels mooi bij elkaar passen. Dat betekent bij Stapelgoed babykamers lang niet altijd dat de meubels precies dezelfde kleur hebben. Meubels van één kamer hebben soms een andere kleur.

Over Stapelgoed

Stapelgoed is een stoer merk van babykamermeubels en babykameraccessoires. Altijd weer zoekt Stapelgoed naar het authentieke. Naar het uiterste in materiaalcombinaties. Stapelgoed babykamers en bijbehorende accessoires zien er dan ook heel bijzonder uit. Neem dat ene, grijze vloerkleed met die opvallende motiefjes. Of dat grappige, metalen wandhuisje. Soms hebben wij zelfs een Stapelgoed bel, die je bijvoorbeeld als wanddecoratie kunt gebruiken, in ons assortiment. Stuk voor stuk zijn ze bijzonder. En een prachtige toevoeging aan een Stapelgoed babykamer. Proef het gemak van online shoppen en bestel vandaag nog een mooie Stapelgoed complete babykamer en bijpassende accessoires via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Stapelgoed Loft Babykamer Grijs

    De Stapelgoed Loft Babykamer Grijs is een mooie kamer met een robuuste look . De kinderkamer kenmerkt zich aan de bijzondere leren lusjes die op verschillende meubels bevinden. Het is vervaardigd van massief hout.
    315,-
1 Resultaten