Kidsmill babymeubels sale

Onze Kidsmill babymeubels zijn regelmatig in de aanbieding. Op deze pagina vind je al onze afgeprijsde babymeubels van Kidsmill. Het is een aanrader om deze pagina in de gaten te houden, zodat je er op tijd bij bent als er leuke Kidsmill babymeubels in de sale zijn.

Lees meer...

Over onze afgeprijsde babymeubels van Kidsmill

Babymeubels van Kidsmill zien er stijlvol uit. Veel afgeprijsde babymeubels van Kidsmill zijn uitgevoerd in een prachtige, landelijke stijl. Bovendien zijn onze Kidsmill babykamermeubels uit de aanbieding veilig en van goede kwaliteit. Aan onze afgeprijsde babymeubels van Kidsmill zitten meestal geen scherpe of uitstekende randen. Daarnaast zijn deze babymeubels van Kidsmill afgewerkt met lak zonder schadelijke stoffen die de gezondheid van je kindje kunnen schaden.

Het merk Kidsmill

Het Nederlandse merk Kidsmill is inmiddels wereldwijd bekend. Van Kidsmill verkopen wij met name kinderkamer- en tienerkamermeubels. Het is een aanrader om ook ons complete assortiment van Kidsmill te bekijken. Het is onder meer mogelijk om een complete Kidsmill babykamer te bestellen via onze webshop. Koop je een volledige babykamer, dan heb je meteen alle meubels die je nodig hebt voor de kamer van je kindje compleet. Bovendien passen de meubels dan heel goed bij elkaar. Zo kun je mooi één stijl aanhouden. Naast Kidsmill babymeubels, vind je in onze webshop vaak ook bijpassende Kidsmill accessoires. Wacht niet langer en koop vandaag nog Kidsmill babymeubels uit de sale of andere Kidsmill meubels of accessoires. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Met uitzondering van showmodellen, zijn Kidsmill babykamermeubels uit de aanbieding online te bestellen via onze webshop. Afgeprijsde babykamermeubels die geen showmodellen zijn, bezorgen wij bij je thuis. Een showmodel is af te halen bij het filiaal waar dit showmodel beschikbaar is.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Bateau Bladvergroter Wit

  Deze handige bladvergroter is geschikt voor de Kidsmill Bateau Commode Wit. Hiermee vergroot jij in een handomdraai de oppervlakte van de commode en heb je extra ruimte om je kindje te verschonen.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Speelgoedkist

  Kidsmill La Première Speelgoedkist biedt de mogelijkheid om al het los slingerend speelgoed op te bergen. De speelgoedkist heeft een landelijke, Franse stijl en is gemaakt van MDF.

  139,99

  129,-

 • Quick view

  Barendrecht Showmodel Coming Kids Flint Wit

  Dit product is niet online te bestellen, alleen verkrijgbaar in Babypark Barendrecht. Voordat je dit product aanschaft, adviseren wij om dit product eerst te bekijken. Een showmodel product kan afwijken van de getoonde productafbeelding.
  699,-
 • Quick view

  Barendrecht Showmodel Life Time Kajuitbed 120 x 200 cm

  Dit product is niet online te bestellen, alleen verkrijgbaar in Babypark Barendrecht. Voordat je dit product aanschaft, adviseren wij om dit product eerst te bekijken. Een showmodel product kan afwijken van de getoonde productafbeelding.

  2.413,-

  1.599,-

4 Resultaten