Babykamer, Babykamers

Kidsmill showroommodellen

Op deze pagina vind je onze Kidsmill showroommodellen van babykamer- en kinderkamermeubels. Deze showroommodellen zijn verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Een Kidsmill showmodel kan afwijken van de getoonde afbeelding. Kidsmill showroommodellen zijn meestal niet online te bestellen. In de productbeschrijving staat beschreven bij welk filiaal van Babypark het Kidsmill showmodel verkrijgbaar is. Een showroommodel van Kidsmill kan licht beschadigd zijn.

Lees meer...

Over Kidsmill meubels

Kidsmill meubels zijn van goede kwaliteit. Aan Kidsmill meubels zitten meestal geen scherpe of uitstekende randen. Daarnaast zijn de meubels afgewerkt met verf die geen schadelijke stoffen bevat. Dit vergroot de veiligheid voor je kind. Verder zien Kidsmill meubels er heel stijlvol uit. Kidsmill meubels zijn dan ook een echte aanrader.

Het merk Kidsmill

Het Nederlandse merk Kidsmill is inmiddels wereldwijd bekend. Van Kidsmill verkopen wij met name kinderkamer- en tienerkamermeubels. Met uitzondering van Kidsmill showmodellen, zijn Kidsmill meubels in principe online te bestellen. Het is onder meer mogelijk om een volledige babykamer van Kidsmill te bestellen. Het voordeel van het kopen van een volledige babykamer is dat je alle meubels die je voor de kamer van je kleintje nodig hebt, meteen compleet hebt. Bovendien passen de meubels dan perfect bij elkaar. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Barendrecht Showmodel Coming Kids Flint Wit

    Dit product is niet online te bestellen, alleen verkrijgbaar in Babypark Barendrecht. Voordat je dit product aanschaft, adviseren wij om dit product eerst te bekijken. Een showmodel product kan afwijken van de getoonde productafbeelding.
    699,-
1 Resultaten