Babykamer, Babykamers

Babykamer Emma

Babykamer Emma is een stijlvolle babykamer met een prachtige, Scandinavische look. Op deze pagina vind je al onze babykamers uit de Emma-serie. Meestal zijn dit complete babykamers. Een complete Bopita Emma babykamer bestaat meestal uit een ledikant en een commode. Soms zit hier ook een kledingkast bij. Het voordeel van het kopen van een complete Bopita Emma babykamer is dat je meteen alle meubels compleet hebt die nodig zijn voor de kamer van je kindje. Bovendien passen de meubels perfect bij elkaar.

Lees meer...

De stijl van babykamer Emma

De meubels van babykamer Emma zijn uitgevoerd in een mooie, Scandinavische stijl. Vaak is babykamer Emma afgewerkt in een zachte, grijze tint. De beukenhouten details maken de stijl helemaal compleet.

Praktische details

Het ledikant van babykamer Emma heeft een verstelbare bodem. In de periode net na de geboorte van je kindje, voorkomt een hoge bodem dat je veel moet bukken om je kindje uit het ledikant te tillen. Hiermee bespaar je je rug. Is je kindje wat ouder, dan is het veiliger om de bodem laag te zetten. Je kindje kan dan niet uit het ledikant klimmen. Al met al is babykamer Emma een hele stijlvolle en praktische babykamer. Ben je overtuigd geraakt? Een babykamer uit de Emma-serie bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een bezorgdatum. In veel gevallen is het mogelijk om de meubels niet alleen te laten bezorgen, maar ook door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bopita Emma Babykamer Grijs / Wit

    De Bopita Emma Babykamer Grijs / Wit beschikt over kwalitatief meubilair welke zich kenmerken aan de wit met grijze kleur en de beukenhouten details. Het is een mooie kamer in een Scandinavische look.
    49,-
1 Resultaten
Trustpilot