Babykamer, Babykamers

Hoy complete babykamers

 

Als één babykamer er heel bijzonder uitziet, is het wel babykamer Hoy. De Hoy commode en de Hoy kast zijn gemaakt van donker hout en hebben een prachtige honingraatstructuur. Het metalen Hoy ledikant heeft een glanzende, bruine kleur die er heel uniek uitziet. Ledikant, kast en commode vormen een prachtige combinatie. Koop je een complete Hoy babykamer, dan krijg je de Hoy commode, de Hoy kast en het Hoy ledikant. Meestal zijn deze meubels ook los verkrijgbaar. Toch is het aan te raden om een complete Hoy babykamer te kopen. Je hebt dan meteen alle meubels compleet die je voor de kamer van je baby nodig hebt. Bovendien passen de meubels heel mooi bij elkaar.

 

Lees meer...

Praktische details van de Hoy babykamer

Laden en deuren van de meubels beschikken over soft close geleiding. De bodem van het Hoy ledikant is verstelbaar in meerdere hoogtes. Is je kindje nog klein, dan zet je de bodem in de hoogste positie, zodat je niet ver hoeft te bukken om je kindje in en uit het ledikant te halen. Is je kindje wat groter, dan zet je de bodem in een lagere positie. De Hoy babykamer biedt je heel wat opbergruimte. De 2-deurs kast is lekker ruim. De commode bestaat uit drie ruime laden waarin je ook veel spulletjes kwijt kunt.

 

Babykamer Hoy combineren met accessoires

Babykamer Hoy is vooral heel goed te combineren met een licht interieur. De kleur geel past ook heel goed bij de meubels. Ook voor behang en accessoires kun je bij Babypark terecht. Babykamer Hoy en jouw uitgekozen accessoires bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijs Garantie. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het afspreken van een bezorgdatum.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Coming Kids Hoy Babykamer

    De Coming Kids Hoy Babykamer is een mooie kamer waarvan het babybed bestaat uit metaal en de commode en kledingkast van hout. De honingraat structuur op de ladenfronten maken de houten meubels bijzonder.

    808,-

    315,-

1 Resultaten