Babykamer, Babykamers

Loft complete babykamers

 

De sfeervolle meubels van babykamer Loft maken de kamer van jouw kindje tot een heel gezellig plekje. Het design is bijzonder stijlvol. De meubels zijn tot in de puntjes afgewerkt. Alles aan de kamer klopt. De handgrepen van de lades zijn echte eyecatchers. De meubels zijn te combineren met allerlei kleuren. Van donkerblauw tot mintgroen en van roze tot zand: met deze meubels kun je alle kanten op.

 

Lees meer...

Een complete Loft babykamer kopen

Een complete Kidsmill Loft babykamer bestaat uit een Loft ledikant, een Loft commode en een Loft kast óf alleen een Loft ledikant en een Loft commode. Het Loft ledikant van een complete Loft babykamer is 60 x 120 cm. Het voordeel van het kopen van een complete Loft babykamer is dat je meteen alle meubels die voor de kamer van je kindje nodig zijn, compleet hebt. Daarnaast is het ook een pluspunt dat alle meubels in dezelfde stijl zijn gemaakt en dus heel goed bij elkaar passen. Koop je losse meubels, dan is het vaak toch wat lastiger om er één stijlvol geheel van te maken.

 

Praktische eigenschappen van babykamer Loft

De meubels geven je heel wat opbergruimte. Zelfs het ledikant is verkrijgbaar met opbergladen! Alle deuren en laden van babykamer Loft zijn voorzien van softclose geleiders. Dit heeft een groot voordeel: Je sluit deuren en laden geruisloos. Al met al is babykamer Loft een mooie en praktische kamer waar je veel plezier van zult hebben! Babykamer Loft is online te bestellen via onze webshop. Profiteer van de Laagste Prijs Garantie en onze snelle bezorgservice! Wij bezorgen babykamer Loft zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Als wij jouw order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een bezorgafspraak. Indien gewenst, is het vaak ook mogelijk om de meubels van de Loft babykamer tegen en geringe vergoeding door onze vakbekwame monteurs te laten monteren.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Loft Babykamer Wit

  De Kidsmill Loft Babykamer Wit is nét even wat anders dan anders dankzij de originele handgrepen. De meubels bieden veel opbergruimte, zijn voorzien van soft closing en voldoen aan de veiligheidseisen.

  922,-

  35,99

 • Quick view

  Stapelgoed Loft Babykamer Grijs

  De Stapelgoed Loft Babykamer Grijs is een mooie kamer met een robuuste look . De kinderkamer kenmerkt zich aan de bijzondere leren lusjes die op verschillende meubels bevinden. Het is vervaardigd van massief hout.
  314,10
2 Resultaten