Babykamer, Babykamers

Babykamer Basicline Monza

Babykamer Basicline Monza heeft een moderne, stoere uitstraling. Meestal kun je kiezen uit twee varianten: Wit Eiken of Wit. Bij babykamer Basicline Monza Wit Eiken zijn de meubels gedeeltelijk wit gelakt. Bij sommige onderdelen is de kleur van het hout zichtbaar. Dit geeft een bijzonder effect. Alle meubels van babykamer Basicline Monza zijn gemaakt van goede kwaliteit plaatmateriaal. De Basicline Monza commode heeft een opstaande rand. Deze voorkomt dat je per ongeluk iets van de commode afschuift. Alle Basicline Monza meubels voldoen aan de Europese veiligheidsnormering.

Lees meer...

Het voordeel van een complete babykamer Basicline Monza

Het is meestal wel mogelijk om de meubels van babykamer Basicline Monza los te bestellen. Toch is het een aanrader om direct een volledige Basicline Monza babykamer te kopen. Een complete babykamer Basicline Monza bestaat uit een Basicline Monza ledikant van 60 x 120 cm, een Basicline Monza commode en een Basicline Monza kast. Een complete Basicline Monza babykamer zonder kast is ook nog een optie. Koop je een complete babykamer Basicline Monza, dan heb je meteen alle meubels compleet die je voor de kamer van je kindje nodig hebt. Bovendien passen alle meubels mooi bij elkaar.

Het Basicline Monza ledikant

Het ledikant van babykamer Basicline Monza heeft mooie, robuuste spijlen. De ledikantbodem is in hoogte verstelbaar. Is je kindje nog klein, dan zet je de bodem vrij hoog. Zo hoef je niet heel diep te bukken om je kindje uit het ledikant te tillen. Is je kindje groter, dan is het weer beter om de bodem in een lage positie te zetten, om te voorkomen dat je kindje uit het Basicline Monza ledikant klimt. Babykamer Basicline Monza bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Profiteer van onze Laagste Prijsgarantie en maak gebruik van onze snelle bezorgservice! Meestal is het ook mogelijk om de meubels tegen een geringe vergoeding door onze vakbekwame monteurs te laten monteren.

Lees minder...

2 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Monza Babykamer Wit

  De Basicline Monza Babykamer Wit biedt veel opbergruimte en is praktisch in gebruik door bijvoorbeeld de opstaande rand van de commode. De meubels zijn goed te combineren met diverse kleuren en stijlen.

  418,-

  25,-

 • Quick view

  Basicline Monza Babykamer Wit Eiken

  De Basicline Monza Babykamer Wit Eiken biedt veel opbergruimte en is praktisch in gebruik door bijvoorbeeld de opstaande rand van de commode. De meubels zijn goed te combineren met diverse kleuren en stijlen.

  418,-

  25,-

2 Resultaten