Babykamer, Babykamers

Babykamer Bopita Narbonne

Babykamer Bopita Narbonne heeft een mooie, landelijke look. Opvallend zijn de ronde handgrepen aan de laden en deuren van de kast en de commode. Deze zorgen voor een knus karakter. Verder zijn deuren en laden voorzien van het soft close systeem, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. De meubels van babykamer Bopita Narbonne zijn gemaakt van goede kwaliteit MDF-materiaal.

Lees meer...

Het ledikant van babykamer Bopita Narbonne

Het Bopita Narbonne ledikant is verkrijgbaar in twee verschillende formaten: 60 x 120 cm of 70 x 140 cm. Als je een complete babykamer Bopita Narbonne koopt, kun je kiezen welk formaat ledikant je wilt. Het Bopita Narbonne ledikant heeft een verstelbare bodem. In de eerste periode na de geboorte is het handig om de bodem in de hoogste positie te zetten. Je bespaart dan tenminste je rug als je je kindje uit het ledikant tilt. Is je kindje groter, dan zet je de bodem in een lage positie, zodat je kindje niet zomaar uit het ledikant kan klimmen of vallen.

Waarom een complete babykamer Bopita Narbonne een aanrader is

Een complete Bopita Narbonne babykamer bestaat uit een Bopita Narbonne ledikant, een Bopita Narbonne commode en een Bopita Narbonne kast. Een babykamer Bopita Narbonne zonder kast is ook nog een optie. Het is een echte aanrader om een complete babykamer te kopen in plaats van losse meubels. Bij een complete Bopita Narbonne babykamer heb je meteen alle meubels compleet die je voor de kamer van je kindje nodig hebt. Bovendien passen alle meubels mooi bij elkaar. Babykamer Bopita Narbonne is online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis op de dag dat jou het beste uitkomt. Indien gewenst, kun je de meubels meestal door onze vakbekwame monteurs laten monteren. Wij vragen hiervoor een geringe vergoeding.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bopita Narbonne Babykamer Wit

    De Bopita Narbonne Babykamer Wit is vervaardigd van kwalitatief MDF. De verticale groeven op de fronten en de omlijsting om beide meubels zorgen ervoor dat het een landelijke look krijgt.

    828,-

    65,-

1 Resultaten