Babykamer, Babykamers

Babykamer Kidsmill Nikki

De meubels van babykamer Kidsmill Nikki zien er modern en sfeervol uit. De open handgrepen van deuren en laden en het speelse design van het ledikant geven babykamer Kidsmill Nikki een ludieke uitstraling. Een complete Kidsmill Nikki babykamer bestaat uit een Kidsmill Nikki commode, een Kidsmill Nikki ledikant en een Kidsmill Nikki kast. Je kunt kiezen voor een 2-deurs of een 3-deurs Kidsmill Nikki kast.

Lees meer...

Het ledikant van babykamer Kidsmill Nikki

Het Kidsmill Nikki ledikant is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Wil je de kamer voor je kindje tot een echte meisjeskamer maken, dan is het leuk om voor een roze ledikant te kiezen. Het gaat om een zachtroze kleur die heel mooi staat in een babykamer. Houd je van een meer neutraal ledikant, kies dan voor een wit of een wit met naturel Kidsmill Nikki ledikant. Het wit met naturel ledikant is bijna helemaal wit, behalve de spijlen. Verder dien je te kiezen welk formaat ledikant je neemt. Het ledikant Kidsmill Nikki is verkrijgbaar in de afmetingen 60 x 120 of 70 x 140 cm. De lattenbodem van het ledikant is verstelbaar in drie verschillende hoogtes. Is je kindje nog heel klein, dan is het handig om de lattenbodem in de hoogste positie te plaatsen. Je hoeft dan tenminste niet zo diep te bukken om je kindje uit het ledikant te halen. Wordt je kindje groter, dan plaats je de lattenbodem in een langere positie, zodat de kleine minder goed uit het ledikant kan klimmen of vallen.

De kast en de commode van de Kidsmill Nikki babykamer

Zowel de Kidsmill Nikki kast als de Kidsmill Nikki commode bieden je lekker veel opbergruimte. Beide meubels zijn verkrijgbaar in wit of roze. Het is meestal mogelijk om bij de commode van de Kidsmill Nikki babykamer een extra bladvergroter te kopen. Deze is los verkrijgbaar. De Nikki Kidsmill babykamer en eventueel een aanvullende bladvergroter bestel je snel en eenvoudig via Babypark.nl.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsmill Nikki Babykamer

    De Kidsmill Nikki Babykamer heeft een moderne speelse look, is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan tegen een stootje. Het voldoet aan de Europese veiligheidseisen en zorgt voor jarenlang gebruiksplezier.

    1.153,-

    864,-

1 Resultaten