Babykamer, Babykamers

Babykamer Bopita Pebble Wood

Babykamer Bopita Pebble Wood heeft een mooie naturel look dankzij de zachte grijstinten van de meubels. Alle meubels zijn gemaakt van massief grenen en afgewerkt met wash finish. Het design is vrij robuust. De laden van de commode zijn greeploos uitgevoerd.

Lees meer...

Een complete babykamer Bopita Pebble Wood

Een volledige babykamer Bopita Pebble Wood bestaat uit een Bopita Pebble Wood ledikant, een Bopita Pebble Wood commode en een Bopita Pebble Wood kast. Het is ook mogelijk om een Bopita Pebble Wood babykamer zonder kast te kopen. Het voordeel van het kopen van een complete Bopita Pebble Wood babykamer is dat je meteen alle meubels die je voor de kamer van je kindje nodig hebt, compleet hebt. Bovendien vormen alle meubels duidelijk één geheel doordat deze in dezelfde kleur en stijl zijn uitgevoerd.

Handige details van babykamer Bopita Pebble Wood

Het Bopita Pebble Wood ledikant heeft een verstelbare bodem. In de eerste periode is het handig om de bodem in de hoogste positie te zetten, zodat je niet zo diep hoeft te bukken om je kindje uit het ledikant te halen. Is je kindje wat groter, dan is het fijn om de bodem in een lagere positie te zetten. Je voorkomt dan zoveel mogelijk dat je kindje uit het ledikant klimt. Laden en deuren van de kast en de commode beschikken over soft close geleiding. Dit maakt geruisloos openen en sluiten mogelijk. Babykamer Bopita Pebble Wood bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Profiteer van de Laagste Prijsgarantie en een snelle bezorgservice! Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over een bezorgafspraak. Wij bezorgen de Bopita Pebble Wood babykamer bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Indien gewenst, is het vaak wel mogelijk om de meubels tegen een geringe vergoeding door onze vakbekwame monteurs te laten monteren.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bopita Pebble Wood Babykamer Gravelwash

    De meubels van de Bopita Pebble Wood Babykamer Gravelwash hebben een robuuste vormgeving. De verschillende meubels beschikken over soft-close systeem. De babykamer is gemaakt van kwalitatief grenenhout.

    828,-

    65,-

1 Resultaten